Tehnički kutak > Styling skutera
za zaje**nciju
VideRR:
??? :dontknow:??? :dontknow: ??? :dontknow: a mozete li mi rec kako da ocrtam i izrezem alu podnice
u runera je lakse jer imju gume dole dje su noge,samo se njih skine stavi na aluminiji i ocrta a onda se izreze,,
dok u aeroxa nema guma za noge i ne znam kako..probo samm s papirom prvo ocrtat.ako ima ko mjere ili nesto
bio bi mu jako zahvalan...unaprijed hvala :) ;D :( 8) ???
andy:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?board=26.0
na bokte...issse zar niko nemože bar malo potražit prije nego pita.. :icon_thumright:
inače postoji i tražilica na ovom forumu :toothy11:
grbi128:
pa jeli ti napiso da je u runnera lako zato jer ima guma koju stavis na aluminij i ocrtas,on pita za AEROXA.i ja bi s papirom probo,otprilike nekako da se poklapa,ali nemora to bit u milimetar...
PROOF:
--- Citat: grbi128 - 05 Kolovoz, 2008, 11:03:35 ---pa jeli ti napiso da je u runnera lako zato jer ima guma koju stavis na aluminij i ocrtas,on pita za AEROXA.i ja bi s papirom probo,otprilike nekako da se poklapa,ali nemora to bit u milimetar...
--- Kraj citata ---
to se ne isplati...trebal bi napraviti kao "poklopac" samo da stavi na ovu plasticnu i zasarafi ali bolje je kupiti gotove nek se jebati sa savijanjem i sa svim...bar po mojem...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju