Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (15/93) > >>

Peksy:
Ima li ko misto za spavat kad se ubatalim :D

Drnda:
prije 15 ako cemo traziti dlaku u jajetu  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Peksy, kod nas imaju 3 crtice:
ne pije
pije
pijan  :laughing9: :laughing9:
peksy kakvo spavanje  :icon_scratch:

Grale:

--- Citat: dule pacov - 16 Rujan, 2013, 01:15:34 ---Dobro jel se možeš normalno izražavat bez tih crtica, jednostavno kažeš kolko litara benzina troši na 100km vožnje, a ne točio sam do ove crtice, pa mi je palo na ovu crticu, a inače troši 2 crtice........... ako ti troši 2 litre na 100km onda mislim da si zreo za Guinnessovu knjigu rekorda jer kolko god steef diže piaggio u nebesa čak ni on nije uspio dobit tu potrošnju, svaka čast kralju  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
E dobro je danyq7, kaj si zapel više stalno za tu potrošnju između minarellija i piaggia, vozi se i briga te, ne točiš ti drugima gorivo.

A tvoj mjerenje potrošnje je isto realno, koda ja velim da mi pežola troši 5L, a vozil sam celo vreme 8-9 banki na 2400 rpm u 5-toj na autoputu iza šlepera.
Svaka čast ti potrošnji od 2,8 ili 3 kolko već je, al ono dobro je više.

Peksy:
Covik od 100 i kusur kila i ti ga mislis drzat budnim cilu vecer hahahha nemere,moram ja malo prilec da mogu opet nastavit :D hahahah to su te crtice samo ovo nepijem nekako neide za nas :P

Drnda:
prvi macici se u vodu bacaju, nije bezveze to prvo  :toothy12: :toothy12:

ja sam to za nedjelju kontao ono da se oko podne ili 1 nadjemo pa onako do 5-6 budemo, jer meni je posao svaki dan, pa nemogu bas piti...
uglavnom, ti poznajes dole svoju okolicu, radi li tko pjeskarenje i plastificiranje felgi, vilica, opruga amortizera i to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju