Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
Drnda:
znaci Srka ima 73100km, ide kao podmazano sve, danas obnovljena registracija , trenutno je na njoj serijski auspuh i polini sport kit... prigiusena je dosta sa spuhom, i mene je zacudilo malo..
uglavnom srka se prodaje... vidi se kad su dijelovi promjenuti, od tada nikakvih problema nisam imao ( jednom sam mislio da su brtve otisle, ali je selna na glavi zarezala crijevo pa je malo pustalo.. promijenio to i sve je super sada....
Znaci od danas je u prodaji, prelazim na motocikl, i jednostavno ne zelim da kupi prasinu u garazi... 5500kn je cijena, sve serijske dijelove dajem uz nju....
Drnda:
vratio mhr replica spuh na nju posto je uzasno slab sa serijalom bio ( naravno da sam na svakom raskrizju morao dodavati gas da vidim da li se ugasio), kako je kisa stalno, svaku malenu pauzu bez padalina iskoristim za prosetati je i podsjetiti okolicu na pravi zvuk 2t motora..
sutra eventualno jos promijeniti prednje disk plocice, i eventualno oprati i opaliti slikicu ;D
Drnda:
nemogu prebaciti slike, nemam pojma zasto, nebitno..
promijenio plocice prednje, stage 6 racing ili nesto tako, galferove plocice su mislim...
koci super, dere se u 3pm po ulicama, tako da i dalje svi vrte glavom kao u tenisu :toothy12: :toothy12:
cim uspijem slikice prebaciti, okaciti cu
Jurich:
svi pričate o toj replici kako je glasna, a vidija nekidan momka sa novom replicom na runneru pa to se ne čuje ništa jače nego serijala
ajlavsrku:
sve ovisi o stanju spuha,ima je meni frend isto derala se u pm,prominia vunu cilu stega dobro sve vide ponovo bila je tiša 100 puta..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju