Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
ljubo46:
nije to senzor...vec je to indikator temperature..radi na principu bimetala..
kupuje se original po broju šasije...ja sam mijenjao na jednom nrg poweru i nikad problema više..
evo kako izgleda..
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Drnda:
ma da, senzor indikator bla bla... o tome bimetalu govorim, uzeo u piaggiu po broju sasije.. mislim da je oko 100kn bio... ali eto mene je zezao na taj nacin..
zrakoplovac:
--- Citat: ajlavsrku - 05 Srpanj, 2014, 11:08:56 ---Eee tako je meni pokazuje mi 2-3 crtice i nestane..o kojem senzoru je rijec di se on nalazi?
--- Kraj citata ---
meni se to događalo dok mi je runner bil 2 god star... senzor se nalazi na glavi i ide jedna stopica na njega preko koje je izolacija...
ugl., rješenje problema kod mene je bilo špricanje kontakta wd-om i pritezanje stopice s kombinirkama jer je plesala i gubila kontakt... :hello:
--- Citat: ljubo46 - 05 Srpanj, 2014, 11:47:39 ---nije to senzor...vec je to indikator temperature..radi na principu bimetala..
kupuje se original po broju šasije...ja sam mijenjao na jednom nrg poweru i nikad problema više..
evo kako izgleda..
--- Kraj citata ---
ljubo, to je senzor temperature, a indikator temperature se nalazi na vurici :icon_thumright:
na principu bimetala radi termostat glave, a ne senzor temperature... senzor temperature mjeri promjenu otpora i prema tom prikazuje premjenu temp... može bit obični termopar ili termistor :icon_thumright: :)
ljubo46:
A ne znam sad:-\
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
ajlavsrku:
:laughing1:
--- Citat: ljubo46 - 05 Srpanj, 2014, 11:47:39 ---nije to senzor...vec je to indikator temperature..radi na principu bimetala..
evo kako izgleda..
--- Kraj citata ---
e to sam ja mjenjao,kupija ga u promota u splitu 213 kn platija,i stavija ga na motor i opet me zajebaje pokazuje mi 2-3 crtice kao sto je drnda reka i onda nestane i tako opet i opet...a spricnija sam wd-om i probao opet i stisnuta je dosta jedva je nabijen rukom (stopicu) i opet isti k****... :/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju