Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (81/93) > >>

Jurich:
a da stavis par brojeva vecu diznu  :jerk:  :toothy12:

nego na koliko ti crtica dode temperatura?

Drnda:
ma kad sam sam sve je oke, maloprije sam sa frendom se ganjao, on na rs50 sa arrowom i nekim glupstima, rekao je da je po pravcu po satu bilo 98 pa na dalje, tako smo par km vozili, ide lijepo, samo sto moj vristi u okretajima  :toothy12: :toothy12:

ali zato sve do 90 sam dosta jaci, tek nakon 90 me on sustize ( imam malo prelagane rolice, ili je ipak do mekanog centralnog), sasvim nebitno jer ionako 90% vremena vozim 75-85 kmh na trecini gasa, ne trosim nista i ne patim masinu

Jurich:

--- Citat: Drnda - 03 Srpanj, 2014, 15:40:05 ---ma kad sam sam sve je oke, maloprije sam sa frendom se ganjao, on na rs50 sa arrowom i nekim glupstima, rekao je da je po pravcu po satu bilo 98 pa na dalje, tako smo par km vozili, ide lijepo, samo sto moj vristi u okretajima  :toothy12: :toothy12:

ali zato sve do 90 sam dosta jaci, tek nakon 90 me on sustize ( imam malo prelagane rolice, ili je ipak do mekanog centralnog), sasvim nebitno jer ionako 90% vremena vozim 75-85 kmh na trecini gasa, ne trosim nista i ne patim masinu

--- Kraj citata ---

koliko si se ispisa a nisi odgovorija na 1 pitanje  :toothy11:

Drnda:
stoji mi na normalnoj temp 3 crtice, ali nekad zna pokazati 4tu pa pustim gas i odmah nestane... ali to sam samo u dvoje primjetio na duzoj uzbrdici kad sam prestizao par kampera..

ajlavsrku:
pa to je onda dobro tri crtice tu i tamo cetvrta se javi :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju