Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (77/93) > >>

Drnda:
uh koliko ja toga ne brojim hhhh, ja samo brojim bitno da radi  :toothy11:

Drnda:
sinoc oko 11 i pol, nakon 80km voznje 80+ mi izbilo svjecicu van iz glave i imam sto za vidjeti ( ona se odvila i stala na 3-4 navoja dok je nije ispljunulo van), i kao poklon vidim da je opet prokleti dihtung glave bacio kašiku....

meni ovaj skuter nikako ne ide u glavu, sve slozeno super, i svako malo probije dihtung glave  ::) ::)

btw, skuter mi na takvoj voznji oko trecine gasa ide 80+, koliko neznam, ali nitko me nije stigao putem, a ja sam barem 15ak auta, nekih 90ak odokativno ide na tome gasu, potrosnja mu je bila 4l i eto danas uvijem svjecicu i skuzim da opet kapi antifriz... :toothy11:

nodius:
haha pa ja ti dan taj cil i glavu, i to si uspija sfusarit, ubijena ti srka, daj je baci u riku tu priko puta, nece bit stete :laughing7: :icon_thumright:

neos 123:
da nije glava kriva??

Drnda:
nemoguce da su 3 glave sjebane... problem se eto dogodio nakon 150km od kompletno svega novoga na skuteru...

neznam gdje je tocno pukao, ali nije kazaljka nikako pala ispod 80kmh, a isao je sigurno barem 10-15 iznad, jer eto svaki automobil bi sustigao, te par buseva i slepera... i samo odjednom primjetio da mi je dignulo crticu iznad normalne temp.. spustio na 70ak kmh i nakon par km mi ispljune svjecicu van, danas je uvijem nazad i pali na zub, radi odlicno, smjesa i po klipu i svjecici idealna, ali eto par kapi izaslo i izlio sam antifriz van, pa cu sljedeci tjedan sloziti ponovo..

jedino sto mi pada na pamet je da je problem sto dosta zategnem glavu, a ne kao u uputstvima kilo kljucem na 12nm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju