Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
Drnda:
kako ne par litara pive i policija pored koje sam danas 2 puta prosao iako su me zaustavljali :toothy12: :toothy12: :toothy12:
50kmh brajo, mislimo na potrosnju :laughing7:
Drnda:
Da se javim i ja nakon visednevnog izbivanja.. skuter jako malo vozim... za sad pali na zub, ide odlicno... trosi oko 5l koliko sam skuzio...
premisljam se da li ga prodati ili ne.. ako ga ostavim sebi, onda ide nova kombiinacija boja.. ova mi je malo dosadila ( naravno, da se onda sve novo opet slaze) ,kontao sam neku mat crnu sa jarko zutom bojom.. odavno sam tako htio, ali su mi tu boju i pripremu svu ukrali iz frendovog auta kad se trebala farbati kad je slozena tek
Tomi_ZG:
Drnda koliko ti manje troši s pull-up čokom?
Ja sam ga stavio(napokon) neki dan i skuter stvarno nekak normalnije funkcionira s njim,samo sam sad u fazi preštelavanja karba jer kak sad imam ispravan čok normalno da se drugačije ponaša nego sa el. pošto je na njemu bio prvotno poštelan.
Drnda:
pola litre je razlika sigurno, ako ne i vise, i bolje se ponasa hladan, prakticki ti je cok potreban samo ako je jako hladno,ja sam ga u zadnjih mjesec dana samo 2 ili 3 puta povukao u 22h navecer kad je bas hladno bilo i nije na prvu bez njega upalio.. inace palim normalno... dok to prije sa el je uvijek zezalo...
Tomi_ZG:
Ja sam skužio da mi je sa el. ubiti stalno zaljevao,ne puno ali da,mada je moj bio i dobar kakvih sve ima,hladan mi se gasio,vruć isto,sad radi milina,samo mislim da ću preć na verziju sa sajlom radi vožnje po zimi i temperaturama ispod nule,neda mi se prtljat po njemu kad se zasere od zmazanoće sa ceste,a na karbu tad imam pol kile blata.
Potrošnju još ne znam dok ne natočim,al čini mi se da mrvicu sporije opada razina goriva.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju