Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
Grale:
Računice na stol ili ništa, to kaj si ti "spustil" glavu odokativno možeš okacit mačku o rep.
Još je drukčiji klip unutra (za kojeg vidim da si mi izmjeril kaj sam te tražil :toothy3: ) koji možda ima drukčije zakrivljenje čela klipa, a to sve utječe na kompr. omjer.
Ako si ga digel previše, onda se nemoj nadat nekoj trajnosti, a to kaj ga vrtiš ispod momenta je isto k**ra*, onda džabe sve kaj si i delal, tak si mogel serijalu ostavit.
Drnda:
zakrivljenje je puno jace, i klip izlazi iz cil nekih 1mm mozda, glava je skinuta 1.4mm jer je na 1mm dodirivao jedva osjetno u glavu, kompresija je skoro kao da palim bb.
vrtim ispod dok se malo ne razradi , onda cu staviti 6.5 rolice i prst u uvo.. zaboravio izmjeriti jbg, ali ima oko 1-1.5mm vise celo nego ovaj polinijev sigurno...
nemam volje ni vremena racunati, bitno mi je da ide i da ne krepa..
Grale:
Kompresija, kompresijski omjer, drnda ti to sve mjesas.
Uostalom BB ima vjerojatno još manji kompr.omjer nego serijski sport kit, i neznam kak ti to pod nogom osjećaš.
Kompresije ima dobre sad jer je novi klip, normalna stvar.
Drnda:
znam ja o cemu pricam, serijski 150 ima 2.2mm skviš ako se dobro sjecam... ja na ovome nisam mjerio, ali je jako malen sada, trebao bih to preko tekucine mjeriti, ali mi nista ne znaci.. primarna kompresija je promijenjena stavljanjem radilice sa punim polutkama, a tako isto i glava tokarena i manji je kompresijski prostor nego je bio prije jer je i celo klipa jos dodatno smanjilo....
nije toliko bitno, hocu reci da se osjeti dosta na okretnome momentu prije i sad... ide bolje, nemam pojma koliko.. presao sam oko 100km, jos imaju 2 crtice na displeyu, kontam oko 2.5 litre odokativno, znaci oko 4.5-5l je potrosio....
a kako osjecam kompresijski omjer?
pa jednostavno, jel ti teze zakurblati serijski bb ili sa bgm glavom, mislim da se osjeti razlika.. osjetim kod sebe i clana gianelli koji ima trofya na srki...
giannelli:
Nista ne brinite kompresijski omjer je pogodjen! Namjerno no i mene zanima squish.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju