Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (63/93) > >>

Drnda:
jog dobio bgm klip srebrne boje, i potpuno drugaciji od mojeg, a iste narucili  :dontknow:
uzeti cu sutra rms posto danas nisam stigao i to sloziti....

nemam pojma do cega je, karb ili ulje definitivno nisu krivci...

steeef:

--- Citat: giannelli - 29 Travanj, 2014, 21:45:54 ---svakako je karb krivac. Nije do mjesavine nemojte ljudima sirit dezinformacije, dakako bi ja slagao sporta sa polini klipom kad je vec nova radilica unutra.

--- Kraj citata ---

treba malo pročitat i skužit ironiju  ::)
a o širenju dezinformacija bi se dalo pisat i pisat..

drnda,bgm pakira klipove samo,možda ide sa iste trake ko i rmas i slične ;)
trebal si tog sporta složit a ne drkat se sa serijalama,kad već imaš cilinder  :icon_thumright:

Drnda:
lakse mi je sloziti 70 da se vrti nisko, nego 50ccm, ali eto, nas 2 narucimo isti klip, dobijemo posve razlicit.. znam da se bgm samo na kutijii zove, isti je kao motoforce.. danas cu prvo vidjeti kakav je rms, ako bude srebrne boje, znam da je sigurno kvalitetniji od ovog smeca, sloziti to na iste postavke kao do sad i nastaviti sa 3% mjesavinom , eventualno da imam neki touring spuh bih stavio, ovaj seriski ne planiram vracati.. tako da ce biti sa mhr replica spuhom, samo cu ga jako nisko voziti u pocetku

Grale:
Stavi klip i lupi po zubu da vidiš jel kvalitetan, tak svako pravi meho radi, samo ćeš morat vadit cackalicu iz usta onda :icon_thumright:

Rms ima da jebe mame, sasvim druga tehnologija izrade.

Drnda:
onda cu ga danas uzeti, pa ako stignem, sloziti sve za vikend...

jog je dobio bgm klip u sceed42 kutiji, samo bgm pise na deklaraciji, ja sam ocito dobio nesto za otpad  :toothy11:

a nista, sloziti 70ku i dok vozi vozi...
ako ovo zariba, ide u prodaju  :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju