Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (59/93) > >>

ajlavsrku:
pa odma promini i ulje kočnica,uzmeš ono malo pakiranje od 250 ml i miran :)

Drnda:
lucas, javi se na fb, sutra mi dolaze brakingove, tako da ce mi ove mf biti visak  :icon_thumright:

Drnda:
Skuter jucer sklopljen i upalio na zub, radi oke, samo sam pogubio vecinu dizni negdje pa sam morao sa 80 diznom sloziti umjesto 75 koja bi vjerojatno bila taman ( zato sam malo vise zraka otvorio da se to koliko tolko anulira)
vratio sam seriske limene lamelice posto mi karbonske zijevaju, trom je malo na davanju gasa, dio sekunde kasni odaziv.. ali kad zavrti ide normalno sasvim...

osjeti se radilica s punim polutkama, trebale su umjesto 5.3 rolica, 5.0, iako bi i 4.9 bile bolje mozda... mislim da ima bolje ubrzanje sada , linearnije...
stavio sam nazad brakingove plocice, naprijed jos nisam montirao ove stage6, posto su ove jos dobre.

nalio oko 3.5% mjesavinu i tako ce danas do Dubrovnika ici , nakon toga ce ici oko 2.5% i dobro ce to biti,

slike mozda u Dubrovniku ako clan Gianelli slika, posto nemam net i smece od moba ponovo  :laughing7:

luna500rr:
udri đir do st na kavu :hello:

Drnda:
krenia san radit u Dubrovniku u Overseas Expressu, ako mi se sklopi vikend sa slobodnim danom, praznikom, mozda i doletim... ako nista , na kraju lita kontam rijesiti A kategoriju pa sa KTM-om...

skuter je teze razvrtjeti sa punim polutkama, ali zato je nesto kao kad imas multivar u odnosu na serijsku radlicu, puno je linaerniji, teze upada u rezonancu, tj treba mu vise gasa, ali to je vjerojatno krivac malo veca dizna, ili bi jos 0.2 lakse rolice trebale ici, nemam volje montirati onaj rpm metar da vidim na koliko vrti, po tome bi odmah znao..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju