Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (6/93) > >>

Grale:
Ja sam ju montiral od 11 navečer do 1.
Stavil za probu 5 g rolice na ser vario, skuter nije prek 60 isel, a susjedi su mi se cijele familije valjda sjetili :toothy12:
To sam ostavio za sutra dan onda haha

Drnda:
nabacio upravo djir od nekih 50 km , malo preko granice isli i to...

uglavnom, sutra cu prebaciti predvecer kad stignem mali piaggio airbox pa cemo vidjeti razliku...
i jedno pitanje, znaci lagano od starta dodajem gas, i dok dodjem do trecine okvirno, skuter ide 50kmh, i odjednom uleti u rezonanciju i pocupa do nekih 70-75, e sad mene zanima, da li skuter treba i na malome gasu biti u rezonanciji, tj u cijelome spektru gasa, ili je ovo oke

JogFromYamaha:
kak kuplung primi on mora biti u rezonanciji

Drnda:
znaci, krenem sa pola gasa obicno, sa punim je isti efekt, udarac u ledja, stvarno ima dobar start, samo ako idem do trecine gasa, lagano trokira i nije u rezonanciji, cim dam trecinu gasa, a sve do trecine gasa je ispod 50, cim predje 50 ili dodjem do trecine gasa, skuzi se kako mijenja zvuk, tj ulazi u rezonanciju i ide na 70-75kmh.. znaci trebam lakse rolice staviti  :icon_thumright:

moram taj gubavi airbox ocistiti pa zamijeniti, ovaj je puno protocniji pa je velika razlika u ponasanju skutera ovisno o temperaturi

Drnda:
zamijenio filter, i mogu reci da ne drzi bas vodu da je od srke protocniji, uglavnom, nakon zamjene imam dojam da je skuter mrvicu zivlji, ali to je mozda samo dojam, nisam nista mjerio, ali skuzim po startu sto mu malo fali da ode prednji kraj u zrak... ali na full gasu se osjeti da ga gusi lagano, to je zadnjih 2-3mm hoda rucke, glavna dizna je 66, igla skroz dole i nemam limica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju