Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (49/93) > >>

Drnda:
krepati ce sve od cega ocekujes da uz suskanje lezaja vozi bez problema  :laughing7:
jbg, nisu se jako culi pa sam mislio da to vozi normalno jos dosta, za razliku od runnera gdje nisi mogao pricati pored njega od buke, na srki se jedva culo, , a vidi cuda, runneru nista, mome sve u 3pm  :toothy11:

Grale:
Bravo, zato ti je i cviknul sad :omfg:
Meni su proružili i uspel sam 10 km odvozit još do 500 m prije kuće, i onda mi je izbilo semeringa.
Al ja sam vozil bez kaveza, koji je izgorel :icon_biggrin:

Drnda:
jbg, kontao sam da je to lagano sustanje oke jos, spomenuo sam da se samo na leru lagano culo.. sad znam da to znaci otvaranje bloka  :laughing7:

uzeo sam corteco semeringe, ntn taiwan lezaje sa celicnim kavezom, i koyo iglicasti...
moj ce prvo ici na tretman uljepsavanja bloka komplet, nove usisne lamelice i mozda prerada usisa, te turpijanje po cilindru.. za busenje nisam jos trazio nista, ovaj tjedan sam prepun obaveza pa ni ne stizem sve

giannelli:
Sto ces trazit z busenje? Kupi klip i posalji meni ovdje u DU meni je to radio tokar iz Yamaha Argosy. 150kn cijena. Bude kao novi.

Drnda:
stigli lezaji i semerinzi danas, ali do ponedjeljka ili utorka jednostavno ne mogu stici to ugraditi, kako budem ulovio malo slobodnog vremena, preraditi cu svoje blokove malo, tj samo zagladiti prijelaze da nisu ostri, nego onako sto manji kut da imaju, i to je to...
za busenje ti se javim, ako ova 2 covjeka za koja mislim da mogu, budu rekli da ne rade ( oba imaju dosta strojeva i trebali bi moci ako se njima da)

uglavnom, rms klip cu uzeti za prvu specijalu i skupa odnijeti na obradu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju