Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
Drnda:
u mene MHR creva :icon_thumright:
nema se para za taj luksuz trenutno.. tocim i odrzavam ktma, can ama, skodu i ovu bb neman, jos i srka sad, puno previse jbg, ici ce neka serijska radilica sa svime novim..
zrakoplovac:
drnda vidim da imaš runnera ko ja, jel to za dijelove? :toothy3:
Drnda:
upravo rastavio blokove, runneru je poceo blokirati lezaj sa strane variomata (kbc korea)
ovome mom sa srke ispao kavez i 4 kuglice, isto strana variomata (ntn taiwan)... usput je pojelo termogrupu kvalitetno, pojelo je blok uz polutke, kako je spena ribala, i sve puno spene, kuglica nema, ali ima spene kvalitetno..
ovome mijenjati lezaje sve i mozda vodenu jer suskaju lezaji iako ne pusta
na mojoj je jak otpor na vodenoj, tj nemogu je zavrtjeti da se nastavi vrtjeti, staje odma kako prestanem vrtjeti...
moj blok ce proci tretman turpijanja kad je vec sve u dijelovima, i tako stati neko vrijeme jer trebao bih onda i radilicu drugu naci
Grale:
Kak su mogle kuglice ispast, one su u utorima u prstenovima.
Drnda:
otisle na dijetu :toothy12: :toothy12: :toothy12:
znam da je 30km u dvoje vozio dobrim dijelom pun gas, isao normalno, ali je imao dublji zvuk, sve do kafica je normalno isao :laughing7: :laughing7:
slikati cu da vidis, fali par kuglica, a kavez sam istresao iz bloka u obliku spene i tu i tamo veci komadic
radilice na ova 2 skutera nisu identicne :icon_scratch:
na jednome ima 2 tanje crte po polutkama, i svjetlija je , druga ima jednu siru liniju po polutkama i bakrene boje je cijela ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju