Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
Drnda:
gledao sam vec, od njih smo u firmi gdje sam radio narucili par slepera panela za komore... koliko sam skuzio nemaju maloprodaju, ali sam se necega sjetio kad sam vidio ovu sliku, samo moram pronaci imam li kod kuce jos taj komad inoxa perforiranog
imas li kakvu ideju zasto mi iako je potpuno zavijen ler gas, bude jako malen, kad je hladan, cok i gas jedino mogu upaliti, a i kad radi s cokom, mislim da je oko 2000rpm... igla je na mislim na 2 zubu od gore, problem je sto mi se na par duzih cekanja na semaforu poceo gasiti, dok ga vozim, ne dimi i radi sve oke i na otvoru od 2mm gasa (60kmh), ali kad stojim, nakon 10ak sekundi krene dimiti i zalijevati svjecicu...
Grale:
Prenabuđen je valjda :dontknow:
Drnda:
ovih dana cu karb skinuti i krpica i kist tehnikom ocistiti, ako ne bude oke, onda su mi podvalili katb koji nije prenastelan... ::)
ajlavsrku:
--- Citat: Drnda - 22 Veljača, 2014, 21:24:56 ---zar ti je problem, danas je bilo lijepo, iako sada grmi i pada kao iz kabla :toothy12: :toothy12:
nije problem samo nek sredim neke pi*darije na motoru,i čin bude lipo vrime nije problem :)
--- Kraj citata ---
Drnda:
evo da se javim, planira se za par munuta u Dubrovnik ici sa skuterom, pa ako tko zeli, moze se javiti, broj mi je ispod avatara :icon_thumright:
nadam se nekih 200km+ preci..
jer do kraja sezone je u planu dogurati sat do 99 999km :toothy11:
stay kralj svoje ulice :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju