Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
giannelli:
Zasto lazes, mislis da smo na forumu same budale. Pa uljna ti treba da vodena vrti. Nije to bas tako. ;))))
Sr70rr RTMCSR Dalmacija
Drnda:
al ne denes, sad me interesira malo olaksavanje remenice, magneta i ubacivanje tp kajle. cisto da probam razliku, ionako imam 3-4magneta, samo neznam imam li viska ventilatora, ( iako nezz koliko se na njemu moze skinuti, posto mi djeluje da nemam odakle glodati
nrgmc2-tuning:
Izmjeni i drugi semering i osjetit ćeš nešto :laughing7:
Drnda:
nova su oba, bez brige... uglavnom, proslinio na strani varia, zamijenio to u 20minuta i radi potpuno drugacije..
sada me malo vuce da izvucem maximum iz ovoga setupa... ionako dijelova imam na bacanje... sam eto nezz koliko ce to u praksi biti funkcionalno
nodius:
--- Citat: Drnda - 23 Siječanj, 2014, 00:15:43 ---nova su oba, bez brige... uglavnom, proslinio na strani varia, zamijenio to u 20minuta i radi potpuno drugacije..
sada me malo vuce da izvucem maximum iz ovoga setupa... ionako dijelova imam na bacanje... sam eto nezz koliko ce to u praksi biti funkcionalno
--- Kraj citata ---
pa funkcionalnost je da kolje i ubiva, da ne trosi goriva kolko i antifriza :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju