Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
Jurich:
kit je novi ili? koliko si ga platija?
Drnda:
kupio sam ga polovnog prije godinu dana, a ono, cini mi se da je jaci od malossi sporta i slicnih, ali opet, odavno nisam vozio 70ccm pa tko zna....
i nema mi nista mrze nego 50 sajli, crijeva i zica, najradije bi ih sve pocupao, nemas slobodnoga mjesta za raditi jbt.
Tomi_ZG:
E Drnda daj mi reci na koliko si na kraju vrtil repliku na serijali(50) da najbolje ide?
Ja sam svog jučer naštelo na 9800 i ide al još to nije to,ima solidan šus al na određenim okretajima prilikom puštanja i dodavanja gasa ne diže baš okretaje kak spada i ima rupu,za sad su 5.0g rolice i ljubičasti centralni,nemam lakše rolice al imam torsion i serijski centralni u rezervi pa mu mogu pomoću toga još podić okretaje kroz ubrzanje.
Grale:
--- Citat: Drnda - 26 Prosinac, 2013, 15:14:58 ---kupio sam ga polovnog prije godinu dana, a ono, cini mi se da je jaci od malossi sporta i slicnih, ali opet, odavno nisam vozio 70ccm pa tko zna....
i nema mi nista mrze nego 50 sajli, crijeva i zica, najradije bi ih sve pocupao, nemas slobodnoga mjesta za raditi jbt.
--- Kraj citata ---
Možda je mrvicu jači od ostatka, al nezamjetno.
Bitniji je majstor koji ustela skuter, nego setup :P
A inače je teško skinut mašinu dole, pol sata posla bokte i radiš ko gospon čovjek u miru i imaš mjesta za sve.
--- Citat: Tomi_ZG - 11 Siječanj, 2014, 00:23:47 ---E Drnda daj mi reci na koliko si na kraju vrtil repliku na serijali(50) da najbolje ide?
Ja sam svog jučer naštelo na 9800 i ide al još to nije to,ima solidan šus al na određenim okretajima prilikom puštanja i dodavanja gasa ne diže baš okretaje kak spada i ima rupu,za sad su 5.0g rolice i ljubičasti centralni,nemam lakše rolice al imam torsion i serijski centralni u rezervi pa mu mogu pomoću toga još podić okretaje kroz ubrzanje.
--- Kraj citata ---
Probaj tc ubacit onda još pa vidi.
Drnda:
pa uvijek je skinem kad radim, onako je nezgodno bilo sto raditi...
replica mi se vrtila 10300 u ubrzanju, cak bi i 10500 bilo bolje, jer je tek oko 9 i pol okvirno se osjecalo da pocinje zvidati i malo jaci sus nego prije ima... 10500 mislim zato da je okvirno na pola rezo polja, jer do 11pouzdano znam da vuce, a kad recimo sjedne jos jedna osoba i imas neku uzbrdicu duzu, bolje da nije na donjoj granici rezo polja...
kod mene je bio setup prijenosa , bijeli centralni, bijele na kuplungu, polini hi speed i 5.3 rolice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju