Tehnički kutak > Tuning skutera

RUNNER ST 125-tuning pitanja

<< < (3/3)

lokay:
ma najbolje onda u početku ništa,nema mi smisla sa novog motora skidat mašinu i odma radit ko zna šta,eventualno gore variomat drugi stavit,a čuj bilo bi lijepo imat jednog akrapoviča  ;D iako mi i onaj leo vince ne bi bio na odmet,ima više verzija slip on,granturismo i 4road  koja je razlika ??

giannelli:
ma dobar je serijski vx, cemu sad izmisljat djireve.  :glasses9:

razlika je u modleu auspuha, neki idu komplet sa granom a neki samo dobis onaj prigusivac nazad (slip-on, jer samo ga nataknes na granu, kao da neku finu tetu nataknes na onu stvar)  :laughing7:

vasodubrava:

--- Citat: lokay - 05 Rujan, 2013, 08:54:15 ---ma najbolje onda u početku ništa,nema mi smisla sa novog motora skidat mašinu i odma radit ko zna šta,eventualno gore variomat drugi stavit,a čuj bilo bi lijepo imat jednog akrapoviča  ;D iako mi i onaj leo vince ne bi bio na odmet,ima više verzija slip on,granturismo i 4road  koja je razlika ??

--- Kraj citata ---
pa bilo bi ljepo imat akrap, ali ne na 125ici hahah  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

tronic:
sto si tako zapeo za akrapa i te spuhove? to na 125 jednostavno ne ide ..ja imam vx-a i ide odlicno, stavio bi eventualno variomat i tjt ..htio sam i ja akrapa dok nisam probo vx-a sa njim koji je jedva 90-100 punio ..niti ubrzava kako treba niti ide koliko treba ..najbolje ti je napravi swap i miran si

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju