Općenito > Propisi
B kategorija i voznja 125ccm??
P.A.L.A.C:
--- Citat: speed - 03 Kolovoz, 2008, 12:33:33 ---po pravilniku s B kategorijom smijes upravljati mopedom do 50 ccm
--- Kraj citata ---
pa da znaci da su tebe pustili...
mislio sam da je ipak moguce posto se za ulazak u EU moramo prilagodit njihovim standardima, a u zemljama EU se sa B kategorijom moze voziti do 125ccm.
negdje sam isto tako procito da je neko iso produzit vozacku za B kategoriju i da su mu udarili pecat na A1. :dontknow:
zato me zainteresiralo to.
mrcina:
sve ovisi od države do države. italija je nekaj osebujno drugo.
SlowRider:
--- Citat: P.A.L.A.C - 03 Kolovoz, 2008, 12:37:57 --- a u zemljama EU se sa B kategorijom moze voziti do 125ccm.
--- Kraj citata ---
Nasi se tomu nece prilagoditi do zadnje sec. ulaska u EU. A i logicno je da se omoguci do 125ccm kad izumru 2-t masine, samo sto ce i onda vjerojatno biti blokada na 50km/h :laughing3: necu se valjda voziti na 50ccm 4-t :laughing7:
speed:
--- Citat: SlowRider - 03 Kolovoz, 2008, 12:41:39 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 03 Kolovoz, 2008, 12:37:57 --- a u zemljama EU se sa B kategorijom moze voziti do 125ccm.
--- Kraj citata ---
Nasi se tomu nece prilagoditi do zadnje sec. ulaska u EU. A i logicno je da se omoguci do 125ccm kad izumru 2-t masine, samo sto ce i onda vjerojatno biti blokada na 50km/h :laughing3: necu se valjda voziti na 50ccm 4-t :laughing7:
--- Kraj citata ---
doc ce kod nas da cemo se tuc za voznju na biciklu... :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:
palac.zaustavili me i pitali za prometnu i vozacku,dao im i kazu mozes dalje
X-Thug:
--- Citat: speed - 03 Kolovoz, 2008, 12:47:27 ---
--- Citat: SlowRider - 03 Kolovoz, 2008, 12:41:39 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
doc ce kod nas da cemo se tuc za voznju na biciklu... :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:
palac.zaustavili me i pitali za prometnu i vozacku,dao im i kazu mozes dalje
--- Kraj citata ---
mozda mu je bilo samo vazno da imas i vozacku i prometnu mozda nije gleda sta si polaga ili koja je kubikaža skutu iako se to po tablici vidi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju