Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Susret Dubrovnik?
Drnda:
skuteri tamo nisu dobrodosli koliko se da iscitati :toothy11:
giannelli:
nisu, pije 2 god tko dodje sa motorom ima besplatan ulaz, a skuterima se naplacivao. ja tada krenuo sa neregistriranim dt-om al mi pustio bas taj dan dihtung glave. :angry7: sva sreca da je, policija je bila na 3-4 motora kroz grad sve do jutra. :toothy3:
Drnda:
nista od toga, nemam smjestaj dole, a ni za kisik, bolje da ne dolazim, jer mogu popiti vise nego motor do dole i nazad :toothy11:
giannelli:
a cuj, sator vreca kamp ovo ono :toothy11:
A ja cu ic, pežo ako ides sibni broj u inbox da si platimo pivu. :D pitat cu mikca da i on ode pa da i on plati pivu a drnda dodji i ti pa platit cemo si medjusobno pivu i ako bude bas greza mos kod mene spavat. :drunken_smilie: no nemoj nista pokusavat nebi da bude neugodno ima tamo gostinjska soba kad ode tetka. :laughing7: i dala je tetka 50€ mogla bi past rega do libertas riders skupa. :redface:
Drnda:
imam ja sator ako je to problem, samo eto, uvijek dekintiran, svako malo nesto novo kupim :laughing6:
ali ako bi dosao, to je moguce kod mene samo nedjeljom, tako da bih ujutro krenuo, uglavnom, ima do toga, valjda cu moci nesto smisliti u subotu dolje pa nedjelju nazad, jer na motorijadi moras piti :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju