Općenito > Oprema
KACIGA !!
anabellas:
Ma nis ne ostane. Nosio sam jucer 100+km , u vezi tr1 koja te je mucila isto ovisi o glavi i kosi.
Sreo sam u sepicu decka jednog nosi ju i nikakve crte nema po glavi. :)
Sent from my D6603 using Tapatalk
Tomi_ZG:
Moguće i da AutoMotoŠkart jednostavno prodaje - škart :dontknow:
Sjeti se jakne s krivo prišivenom kragnom,al svejedno tr1 po meni vrijedi max pod normalno 800kn,a ne 1350kn,pri 75kmh je bučna za popizdit,Iconica mi tak ne ruži pri 100,normalno sa zatvorenim ventovima i lockanim vizirom da nebu zabune.
anabellas:
I meni malo sumnjivo to , valjda prve dve stvari koje smo ti i ja kupili smo i reklamirali. XD
S obzirom da sam sad ovu fg17 platio 1150kn (1900 u automotoskartu), tr1 ne vrijedi ni 800.
Tomi_ZG:
A i to kaj veliš,tu kacigu bi nakon kaj sam vidio kakva je nebi dao ni 500kn kad bolje razmislim.
Ja mislim i poprilično sam siguran jer je to praksa kod nas,da falš robu koja bi u njemačkoj išla na otpis taj lik uzima za siću i onda tu uvaljuje po standardnim cijenama.
Dovoljno je bacit pogled na njegov njuškalo profil,ima hrpu auta i motora odma skužiš da je neki švercer,još kad uzmeš u obzir da mušteriju koja dođe u dućan ni ne pozdravlja,bahat je,arogantan i glup ko k**ra* sve ti je jasno.
anabellas:
Ne volim te male privatnike koji bi te za kunu napr#ili jer im je stalo samo do sebe , dodi u novemu ekipa se ponasa tak kulturno i usluzno i nije im u cilju prodat posto poto, svaka im cast.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju