Općenito > Oprema

KACIGA !!

<< < (17/79) > >>

3alfa3:
Pogledaj po zimi - ja sam svoju kupio 15.11.2013.
Ali ako ti sad treba kaciga, nemas kaj cekat, ali u HR ces naci nista skuplje nego vani - dapace, Nolan i Xlite su u pravilu jeftinije nego vani. Samo si dat truda i jedan dan obilazit ducane i gubit zivce da nadjes model koji ti odgovaara  ;D

Tomi_ZG:
Intresantno kak ekipa kupuje kacige prek soma kuna skoro na neviđeno,a višestruko jeftinije tenisice i npr. gače svi probavaju prije kupnje da ih nedaj bog nebi žuljale

Sandman:
E varaš se, kupio već dva para tenisica preko neta a gaće odokativno...preko hlača :-D :-D :-D 
Pa nije da neću isprobati.. Samo kaciga je kao i auto, nadjes par modela sa opremom za prihvatljivu cijenu pa odeš vidjeti koji je bolji jel...nisam tip koji hoda cijeli dan po Jakusevcu i isprobava xy modela.

tomislav_vg:
Ima tko iskustva sa ixs hx1000???

anabellas:
Rekao sam da cu napisati kakva je kaciga HJC fg17 kada mi dode al posto mi je forum popapo temu budem tu ubacio  ;D

Zastita od vjetra je super, nema vise strujanja zraka kroz kacigu po  sinusima , puno je tisa od airohice koju sam nosio.
Bio sam skeptican prema D-ringovima posto imam doma kinesku kacigu s ocajnim d ringom, na ovoj je prejednostavno i brzo kopcanje.
Isao sam  danas do zagorja u roses pa sam ju malo istestiro i po pljusku, i drago mi je da sam inzistiro na kacigi s antifog pinlockom jer kolko god sam se trudio puhat po viziru niti malo se ne magli.    :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju