Općenito > Oprema

KACIGA !!

<< < (66/79) > >>

Deki.:
Dok ne probaš ne kupuj.
Ja sam kupio Nolan N104 flip up XXXL i mala mi je.
Još nisam našao kalup kacige koja mi paše

ivano_007:

--- Citat: crkcrk - 06 Ožujak, 2021, 12:50:15 ---Nekako mi je sužen izbor na ove dvije e sad neznam kako pogoditi veličinu opseg glave mi je cca 59-59,5 kad dobro stisnem krojački metar a niko u Rijeci ne prodaje ove kacige

https://m.louis.eu/artikel/schuberth-c3-pro-sestante-red-flip-up-helmet/215117?list=16880bc8c292a417b41cadfe33c8319e

https://m.louis.eu/artikel/hjc-i90-aventa-mc1-flip-up-helmet/215981?list=2b70d0fde59fe9bae47c76195e78a787

--- Kraj citata ---

To je sad čista sreća oćeš pogodit veličinu ili ne, a ko zna i jel ti kalup paše. Inače je 59cm L, al na ovom linku za Schuberth stoji da je 60cm L... ne očekuj neki vrijedan komentar na svoje pitanje.

Ako si zapeo, uzmi online, odaberi sam dimenziju, riskiraj, ko zna, možda ti i bude odgovarala :dontknow:

Ja kad kupujem kacigu prođem 5 dućana i isprobam pola asortimana i opet ne nađem kalup da mi odgovara kako bi tia, a kamoli da kupujem online na slipo... ne pada mi na pamet.

dacerovs:
Ja sam kod Šepića probao IXS 460 flipup, kaciga za 250€ zacudujuce dobra i udobna. Cak nema onaj obican stiropor unutra nego bas spuzvu.
Mozda ju cak iduci mjesec pazarim.

Deki.:
Kad smo kod Šepića bio sam tamo 2008g u potrazi za kacigom i kažem treba mi što veća kaciga
Čovjek izmjeri metrom ikaže 62cm i donese mi IXS. Nisam mogo ni da je stavim na glavu. Onda me pita jel mi puno 3tkn za Schubertha ima jednu 3xl na akciji koju nemože da proda godinama svima prevelika. Kažem nije.
Donese florescentnu žutu kacigu i stavim ja nju stišće na sve strane. Panika nemogu je skinut. Nekako uz pomoć prodavača zgulimo kacigu. Kaže čovjek sory veće nemamo.
I dan danas tražim odgovarajuću kacigu.
Obavezna proba prije kupnje!

challenbeen:

--- Citat: Deki. - 07 Ožujak, 2021, 08:19:04 ---Kad smo kod Šepića bio sam tamo 2008g u potrazi za kacigom i kažem treba mi što veća kaciga
Čovjek izmjeri metrom ikaže 62cm i donese mi IXS. Nisam mogo ni da je stavim na glavu. Onda me pita jel mi puno 3tkn za Schubertha ima jednu 3xl na akciji koju nemože da proda godinama svima prevelika. Kažem nije.
Donese florescentnu žutu kacigu i stavim ja nju stišće na sve strane. Panika nemogu je skinut. Nekako uz pomoć prodavača zgulimo kacigu. Kaže čovjek sory veće nemamo.
I dan danas tražim odgovarajuću kacigu.
Obavezna proba prije kupnje!

--- Kraj citata ---

Ja imam 64 glavu, sjela mi je GT Air kao salivena

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju