Općenito > Oprema
KACIGA !!
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 24 Studeni, 2017, 18:48:35 ---
--- Citat: 3alfa3 - 24 Studeni, 2017, 15:10:22 ---Mislis na dodatni vizir kaj se polugicom spusti? Najskuplje to nemaju samo ako su "race" modeli, jer to nema kaj trazit na takvim kacigama. Osim dodatne tezine, takvi sistemi u odredjenoj mjeri narusavaju cvrstocu i sigurnost, jer treba stanjit stiropor kako bi se napravilo mjesta da bi se takvi spustajuci viziri uvukli
--- Kraj citata ---
Pa o tome cijelo vrijeme i pričamo ;D
Moja kaciga to ima al ne koristim,eventualno ću koristit kad ću ić nekam dalje da ne moram nosit dva vizira sa sobom,toliko ću izdržat,da sam mogao birat bez bi,al nisam
--- Kraj citata ---
Jedno kratko vrijeme dok sam imao Nolan N85 (koji to ima) sam koristio full tamni "glavni" vizir kojeg sam kupio odvojeno. :toothy12:
Pupo:
Bok raja.
Dal je uzimao tko kakvu kacigu u zadnje vrijeme? Planiram potrošit nekih 1500kn pa sad čekiram popuste raznorazne.
Još uvijek su one Nolan N85 il koji sad već broj je aktualan preporuka il ima nešto drugo?
tnx
LukaSokol:
--- Citat: Pupo - 07 Siječanj, 2018, 20:10:59 ---Bok raja.
Dal je uzimao tko kakvu kacigu u zadnje vrijeme? Planiram potrošit nekih 1500kn pa sad čekiram popuste raznorazne.
Još uvijek su one Nolan N85 il koji sad već broj je aktualan preporuka il ima nešto drugo?
tnx
--- Kraj citata ---
Agv K3
Tomi_ZG:
tnx
--- Kraj citata ---
Kupnja kacige je ko kupnja cipela/tenisica,tebi paše meni ne i obrnuto,bez hodanja po dućenima i bez probavanja džabe krečiš,kaj ti vrijedi "best buy" ak ti npr. ne paše kalup i sl.,tak da ove fore svako svog konja hvali zanemari
Pupo:
--- Citat: Tomi_ZG - 08 Siječanj, 2018, 09:27:10 ---
tnx
--- Kraj citata ---
Kupnja kacige je ko kupnja cipela/tenisica,tebi paše meni ne i obrnuto,bez hodanja po dućenima i bez probavanja džabe krečiš,kaj ti vrijedi "best buy" ak ti npr. ne paše kalup i sl.,tak da ove fore svako svog konja hvali zanemari
--- Kraj citata ---
Ok, to štima. Al recimo plus mi je ovaj crni vizir što mogu spustit, a to nemam pojma koje sve kacige imaju il nemaju. Čak sam razmišljao o nekoj jet kacigi pošto se radi o skuteru, nije da ću ić neznam koliko a preko ljeta nebi kuhao ispod kacige.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju