Općenito > Oprema

KACIGA !!

<< < (5/79) > >>

Tomi_ZG:
Znam da je starija tema al da ne otvaram novu...

Uglavnom ak netko u budućnosti misli kupit HJC TR-1 kacigu neka izbjegava taj model jer ima tvornički fušeraj na sebi,šav koji spaja "jastučiće" na čelu i tjemenu je napravljen od (pre)krutog materijala i s krive je strane podebljan(prema glavi umj. prema školjci) i od 10 minuta nošenja dotične kacige(ispravne veličine) ostane crta posred čela debela cca 5mm i dugačka 10ak cm,ko da ti je netko udario žig posred čela doslovno,dotična "crta" se vidi i poslije pola sata nakon kaj se kaciga skine,da se kaciga nosi 2 sata u komadu vj. bi bio doživotno žigosan.

Ovim putem pozdravljam arogantnog i bahatog prodavača iz AutoMotoSport dućana koji misli da je primio Boga za jaja,ak prodaješ neku robu onda i stoji iza nje,jer mene nećeš j#bat(i nisi)

anabellas:

--- Citat: Tomi_ZG - 28 Srpanj, 2014, 17:00:33 ---Znam da je starija tema al da ne otvaram novu...

Uglavnom ak netko u budućnosti misli kupit HJC TR-1 kacigu neka izbjegava taj model jer ima tvornički fušeraj na sebi,šav koji spaja "jastučiće" na čelu i tjemenu je napravljen od (pre)krutog materijala i s krive je strane podebljan(prema glavi umj. prema školjci) i od 10 minuta nošenja dotične kacige(ispravne veličine) ostane crta posred čela debela cca 5mm i dugačka 10ak cm,ko da ti je netko udario žig posred čela doslovno,dotična "crta" se vidi i poslije pola sata nakon kaj se kaciga skine,da se kaciga nosi 2 sata u komadu vj. bi bio doživotno žigosan.

Ovim putem pozdravljam arogantnog i bahatog prodavača iz AutoMotoSport dućana koji misli da je primio Boga za jaja,ak prodaješ neku robu onda i stoji iza nje,jer mene nećeš j#bat(i nisi)

--- Kraj citata ---

lol sta ova koju si kupio a?
a taj prodavac je poznat po svojoj profesionalnosti i ljubaznosti :binkybaby:
osim kaj ne zna pozdravit frendu je i prodo karike koje uopce nisu bile za taj motor sta je trazio

Tomi_ZG:

--- Citat: anabellas - 28 Srpanj, 2014, 17:03:28 ---lol sta ova koju si kupio a?

--- Kraj citata ---
Da,al danas sam je vratio,objasnio sam kulturno liku kak stvari stoje preko telefona,njegova kolegica koja je normalna za razliku od njega je vidjela kak to izgleda,komentar je bio da imam rupu u glavi  :laughing7: uglavnom počeo je srat da sam ja to trebao primjetit u dućanu i sl. izgovori,da ja to ne mogu vratit,e onda smo se malo drugačije počeli razgovarat...

--- Citat: anabellas - 28 Srpanj, 2014, 17:03:28 ---taj prodavac je poznat po svojoj profesionalnosti i ljubaznosti :binkybaby:

--- Kraj citata ---
Nabijem ga na k#rac,i njega i njegovu profesionalnost,da nije uzeo nazad kacigu i stornirao račun prebio bi ga ko vola u kupusu kak sam bio živčan(od sranja s piaggio garancijom imam nultu toleranciju prema tim stvarima),onda bi ja u rešt a on u Draškovićevu,bez obzira kaj ga ima...

anabellas:
ne znam kakve su bas cijene kod tog panja ali znam da sam kod njega vidio svoju kacigu koju sam platio 540 za 950 haha :D
da nije naglo porasla popularnost airoh kacige sa logom zmaja preko bulje  :laughing7:

Tomi_ZG:
Kod njega više nikad,većeg smrada od trgovca nisam vidio(a nagledao sam ih se)
Sad je njegovo visočanstvo uvrijeđeno kaj je morao to napravit,ma kreten.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju