Općenito > Oprema
KACIGA !!
nrg extreme:
--- Citat: marac0304 - 20 Veljača, 2016, 11:34:42 ---ljudi, može prijedlog? trebao bih kacigu do nekih 1000 kn za svoj žuti tgb?
--- Kraj citata ---
Odakle si? Nedavno sam bio u zg po opremu, pa ti mogu preporučit trgovine. Što se tiče kacige kolko para toliko muzike tako da po meni
probat kacigu i ona koja ti najbolje paše i sviđa ti se tu uzmeš, marke nolan, ixs, vemar, itd. Dobar izbor ti imaju šepić commerce i moto bencony, ostali slabije.
marac0304:
okolica čakovca.. slažem se s tobom da treba uzet onu koja najbolje paše na glavu, al meni je bitno da mi boje pašu uz scoot.
Tomi_ZG:
--- Citat: marac0304 - 21 Veljača, 2016, 12:00:47 ---slažem se s tobom da treba uzet onu koja najbolje paše na glavu, al meni je bitno da mi boje pašu uz scoot
--- Kraj citata ---
:omfg:
nrg extreme:
--- Citat: marac0304 - 21 Veljača, 2016, 12:00:47 ---okolica čakovca.. slažem se s tobom da treba uzet onu koja najbolje paše na glavu, al meni je bitno da mi boje pašu uz scoot.
--- Kraj citata ---
To je najmanje bitno u cijeloj priči, no dobro. Srećom pa ima grafika na izbor. :toothy12:
NoName_ZG:
Jel ima tko ideje koja full face kaciga bi stala ispod sica od Vivacitya, Nolan koju sam htio ne stane, a to mi je velika mana.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju