Općenito > Oprema

KACIGA !!

<< < (22/79) > >>

anabellas:
Ja sam preko rupicastog metno od obicnog podbradka tkaninu samo ispod njega zguro za probu.
To je takvo kuhanje za poludit.  Bas nema zraka za disat.
Nekidan super kombinaciju probo,  tanka podkapa i preko nje buff oko vrata,  i ne puse nis,  najslabija karika su prsti postali ;D

Sent from my D6603 using Tapatalk

NoName_ZG:
Ima tko kakvu ideju za dobru kacigu do 700tinjak kn novu? Naravno najbitnija mi je sigurnost, a zatim izgled i sve ostalo. Trenutno su mi u uzem izboru: MDS M13, MT THUNDER ROADSTER II i LS2 ne znam koji model  :icon_biggrin:

Uglavnom gledam ocjene sigurnosti na nekoj britanskoj stranici i ova MT ima 4 zvijezdice, dok za druge nisam nasao ocjenu. Stoga mi je MT trenutno prvi izbor no svaki prijedlog je dobrodosao. Cifra do koje bi isao je tako nekih 700tinjak kn.

Corector:
dodaj si jos 400kn i imas pravu kacigu, hjc, nolan...

Tomi_ZG:
Za 700kn samo ćesme,minimum minimuma 1000-1100 da ikaj valja

NoName_ZG:

--- Citat: Corector - 01 Veljača, 2016, 21:48:23 ---dodaj si jos 400kn i imas pravu kacigu, hjc, nolan...

--- Kraj citata ---

--- Citat: Tomi_ZG - 01 Veljača, 2016, 21:51:15 ---Za 700kn samo ćesme,minimum minimuma 1000-1100 da ikaj valja

--- Kraj citata ---

Aj dajte neke linkove pa da ja to vidim. No ko sto rekoh nije mi sad bitno da je periva unutrasnjost, ne znam kakvi viziri, izgled itd. Najbitnija mi je sigurnost.
Sad vidim u Ami-tradu MT Revenge, 5 zvjezdica na testu, 830kn. Sto mislite o njoj, dobra ili losa i zasto? Ovih 700kn je koliko bi ja htio potrosit, al ako mi netko lijepo argumentirano objasni zasto uzet skuplje i nije bed, na sigurnosti necu stedjeti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju