Tehnički kutak > Skuter projekti
Gilera runner sp70
Pera Gilera:
Danas dodje do velikog problema sa plastikom.Naime ralica koja je naknadno kupljena je bila izlomljena i ponovo zalemljena. Bacim ja 7-8 ruku gita od fibera pa sve do belog najfinijeg i tek posle primetim da ima pukotina. Reko aj da ojacam sa PP plastikom ja ojacam sa jedne strane kad mi pokne git i digne sve. A plastika bila kao tepsija ravna. Smorio sam se i izgubio jedan dan posla. U nedelju radim o5 plastike i naravno pravim undertail na gileri samo sto cu povezati celokupne plastike a ne samo napraviti undertail. Znaci bocne plastike se povezuju i ona mala plastika iznad stop svetla. Nadam se da ce sve proci bez ikakvih poteskoca i slike kacim uskoro.
Pera Gilera:
Krenuo sam sa pravljenjem undertaila, evo neke slike. Znaci spojio sam sve palstike bocne sa onim ispod i undertail.
Pera Gilera:
Evo mali update. Motor za farba za 2 nedelje jer sam se preracunao, i bilo je previse posla oko plastika. Sve zabice sto sam lemio prosle godine su lemljene PP plastikom na ABS. Pa sam morao sve ispocetka.
Pera Gilera:
E ovako posto me dugo nije bilo, ima i novina. Porucene sa scooter attacka sledece stvari. S6 spacer za karburator, lamelni ventil R/T, srafovi fabricki, LED stop svetlo, i NGK iridiumska svecica. Motor jos nije ofarban jer sam cekao neke pare. U spric gitu su sve plastike. Porucio sam od decka obe gazne plastike koje su mi falile. Slike kacim veceras :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju