Općenito > Generalno o skuterima
Gilera vx 125 pomoc pri kupnji
Peksy:
jeli taj runner iz kastela?
Josip-98:
Uzmi nesto sa manje kilometara i stavi te svoje djelove i imas puno ocuvanij skuter
20 000km nije bas mala kilometraza :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
giannelli:
--- Citat: TOM5 - 01 Rujan, 2013, 17:15:59 ---Ma sve je pripremljeno vec i samo cekam pravog vx :D , a zanima me kolko bi radilica i blokovi i to sve izdrazlo jos nakon tog setupa, i jel bi trebalo mjenjat fazni ili jos neki dio masine
--- Kraj citata ---
radilica i blokove ne znam, ali fazni se preporucuje mjenjat na kojih cca 40.000km, a lanac uljne svi pricaju da je kao dozivotan, ali u tu pricu nebi vjerovao, nego sa faznim mjenjaj i uljni tako bi ja ako mislim vozit taj skuter godinama. :dontknow:
TOM5:
Nije iz kastela, a ima sa manje kilometara samo im je cijena veca za par soma kuna, a mislim da tih 20 hiljada nije neka kilometraza za vxa
giannelli:
pa naravno da nije, pa to je cetverotaktni skuter, ako je redovito ulje mjenjano nema problema.
ja sma kupio vxra sa skoro 60.000km i opet je on isao dobro, iako se tad vec preporucuju karike mjenjat. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju