Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (774/775) > >>

mhr-team:

--- Citat: Peksy - 11 Rujan, 2013, 19:56:50 ---Hahahah sad curi mos dat nogu  :toothy12:

--- Kraj citata ---

:laughing7:

--- Citat: Reponja - 11 Rujan, 2013, 20:03:42 ---Registriran?

Ajde, lijepo za defile po gradu, ali nemoj to više raditi.
Dobili smo dojavu da si vlaženjem maloljetnica i njihovih
majki uzrokovao poplave u ulicama kroz koje si prošao...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Tako je brajo registriran je ŽU *** BF (kao bitch fucker)  :laughing7: :laughing7: :laughing7:
A zato je znači cesta bila skliska i mokra hahahahahah  :laughing7:

tommy:
 :cekamm: :cekamm: slike ? video ?

mhr-team:
evo slika, a bit će i video za koji dan  ;D
ugl. malo sam se ponovio  ;D
stigao mi je malossi mhr-replica spuh koji mi je jedan od najdražih auspuha (davno sam ga imao na speedfightu i sad sam ga opet nabavio na kosačici), što reći, obožavam zvuk malossi replice...
danas sam se malo igrao sa rolicama i pošto imam samo 2 seta i to prilično teških rolica odlučio sam da stavim 3 teške rolice i 3 lagane kojima sam btw izbio uteg i ostavio samo plastični dio... iskreno se nadam da se neće raspasti dok ne nabavim set rolica koji mi odgovara...
inače skuter sad sa serijskom mašinom ide extra, ubrzanje jako, jako, jako dobro... ima malu rupicu u samom startu, ali to budem sutra riješio sa polini 2G kvačilom i malo ću se poigrat sa karbom...

video kao što sam rekao za koji dan, do tada evo koja slika od photosesiona  :laughing7:

Reponja:
Sramota bi me bila prodavati ga nakon što je napokon gotov, nakon toliko godina...  :angry7:
Radije bi se sa njime zapucao u zid nego ga stavio u prodaju...

Čovječe, vozi to i uživaj u njemu. I nauči se resize-ati fotke, profesoru jedan!

mhr-team:

--- Citat: Reponja - 24 Rujan, 2013, 22:19:23 ---Sramota bi me bila prodavati ga nakon što je napokon gotov, nakon toliko godina...  :angry7:
Radije bi se sa njime zapucao u zid nego ga stavio u prodaju...

Čovječe, vozi to i uživaj u njemu. I nauči se resize-ati fotke, profesoru jedan!

--- Kraj citata ---

ma znam ih resize-at, ali sam namjerno stavio ovako da ih se ne mora otvarat jednu po jednu  :icon_thumright:
a kontam da ću ga i ostaviti  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju