Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
fleky911:
--- Citat: mhr-team - 22 Kolovoz, 2013, 22:36:06 ---hvala svetom panteliji napokon sklipljena kosačica ;D
sve je uredu samo me zeza ovaj stage6 multimetar, brzinu u km/h mi pokazuje čudno skroz ne znam do čega je :S
fino stavio sve ima 3 mala mahneta koji se stave u vijke od felge i senzor koji ide 2mm od magneta i sve,,. ali brzina ni blizu stvarne, ono divlja doslovno vozim se recimo 50 a on sad pokazuje 50 pa odmah skoči na npr 83 pa na 110 pa spane na 65 itd :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
da nisi sj#bo kabal tak je meni na xt 125 isto je digitalni jedna žica se sjebala išo sam nekad i 160 :icon_biggrin:
mhr-team:
--- Citat: fleky911 - 23 Kolovoz, 2013, 00:07:09 ---
--- Citat: mhr-team - 22 Kolovoz, 2013, 22:36:06 ---hvala svetom panteliji napokon sklipljena kosačica ;D
sve je uredu samo me zeza ovaj stage6 multimetar, brzinu u km/h mi pokazuje čudno skroz ne znam do čega je :S
fino stavio sve ima 3 mala mahneta koji se stave u vijke od felge i senzor koji ide 2mm od magneta i sve,,. ali brzina ni blizu stvarne, ono divlja doslovno vozim se recimo 50 a on sad pokazuje 50 pa odmah skoči na npr 83 pa na 110 pa spane na 65 itd :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
da nisi sj#bo kabal tak je meni na xt 125 isto je digitalni jedna žica se sjebala išo sam nekad i 160 :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hmmm a nisam ja mislim, sve je novo i friško stavljeno :sad1:
Peksy:
Druze sve je to super ali sad kad sam vidija datum tebe fanalo me,pa kako mos isti skuter imat 5godina i jis ga toliko godina nevozit hahahahahah ajde regaj to vise i brmmmmm :)
mhr-team:
trebao bi danas ili možda sutra ga regat, sve mi je uredno sad...
samo moram naći kombi ili caddy da me odveze do tehničkog ;D
Peksy:
Jeli ide neka posebna tablica :) npr minken boy
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju