Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (751/775) > >>

zekozna:
Nego, jesi riješio na kraju problem položaja karba? Jel` ti plovak zatvara u takvom položaju kako treba?

B.E.R.O.:
Ma neradi on nista,samo kaci slike sa interneta!!!!
To nista nije stvarno,to slaze jedan lik iz mjesta Tumidaj.
 :frajer: ;D

mhr-team:
koji je ovo racku i gdje to ide? dobio sam ga sa ovim stage6 multimetrom ali u uputama ništa ne piše  :dontknow:
plastično je i ima neki kao limić na sebi  :dontknow:

--- Citat: zekozna - 24 Svibanj, 2013, 00:08:01 ---Nego, jesi riješio na kraju problem položaja karba? Jel` ti plovak zatvara u takvom položaju kako treba?

--- Kraj citata ---

nisam još probavao, ali trebalo bi biti uredu

--- Citat: B.E.R.O. - 24 Svibanj, 2013, 00:52:59 ---Ma neradi on nista,samo kaci slike sa interneta!!!!
To nista nije stvarno,to slaze jedan lik iz mjesta Tumidaj.
 :frajer: ;D

--- Kraj citata ---

prestani više lagati ovaj napaćeni narod, nemaš to pravo  :hmh:

steeef:
spojnice za žice,da ne brikaš instalaciju i lemiš nego samo stisneš tu spojnicu na žicu od sata i instalacije na skuteru (naravno tam di mora ić ovisno o signalu za koi je predviđena - žmigavci,svijetla i bla blaa blaaaaa) :P

mhr-team:

--- Citat: steeef - 25 Svibanj, 2013, 12:30:06 ---spojnice za žice,da ne brikaš instalaciju i lemiš nego samo stisneš tu spojnicu na žicu od sata i instalacije na skuteru (naravno tam di mora ić ovisno o signalu za koi je predviđena - žmigavci,svijetla i bla blaa blaaaaa) :P

--- Kraj citata ---

svaka čast štef  :hello:
kontao sam da ima veze sa nekim kontaktom ali nisam znao šta točno, ali kako god, ja više volim kad se stvar zalemi  :laughing7:

prije 20min bio kod tokara i dao da mi napravi dva adaptera za senzor temperature, tako da sam i to riješio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju