Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (748/775) > >>

mhr-team:

--- Citat: intoxic - 21 Veljača, 2013, 19:17:36 ---aha a to sto kazes blokovi ce bit cisci i vise ce dolazit do izrazaja :D
A u kadi ima zrakaa a nebi bilo ni lose dodat jos jedan usis bar to nije problem ;)

Sent from my Nokia 3310

--- Kraj citata ---

a budem... neki usisnik napravio da baca svježi zrak drito u kadu... a i za deklo bude  :icon_thumright:

Sent from my NITENDO 64

vanjossi:
zašto ne napraviš distancu koja bi išla ispod prirubnice a bila bi pod kutem, tako da višlja strana ide prema gumi a niža prema cilindru?

Sent from my Kućni Telefon :dontknow:

gumy:
stavi zadnji blatobran, napravi distancu ispod prirubnice i odigni sve gore i to je to

mhr-team:

--- Citat: vanjossi - 21 Veljača, 2013, 19:26:17 ---zašto ne napraviš distancu koja bi išla ispod prirubnice a bila bi pod kutem, tako da višlja strana ide prema gumi a niža prema cilindru?

Sent from my Kućni Telefon :dontknow:

--- Kraj citata ---

razumijem, ali pošto mi je prirubnica metalna, lakše mi je na njoj malo nakosit pa da bude pod kutom od 45 nego pravit taj distancer  :dontknow:

--- Citat: gumy - 21 Veljača, 2013, 19:27:05 ---stavi zadnji blatobran, napravi distancu ispod prirubnice i odigni sve gore i to je to

--- Kraj citata ---

ma ne sviđa mi se kad ima blatobran  ;D
a i kad bi ga stavio morao bi imati jako visoku distancu, tak da nije mi to baš  ::)

Sent form my NITENDO 64

vanjossi:
nemoj fušarit  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju