Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
mhr-team:
--- Citat: intoxic - 21 Veljača, 2013, 19:17:36 ---aha a to sto kazes blokovi ce bit cisci i vise ce dolazit do izrazaja :D
A u kadi ima zrakaa a nebi bilo ni lose dodat jos jedan usis bar to nije problem ;)
Sent from my Nokia 3310
--- Kraj citata ---
a budem... neki usisnik napravio da baca svježi zrak drito u kadu... a i za deklo bude :icon_thumright:
Sent from my NITENDO 64
vanjossi:
zašto ne napraviš distancu koja bi išla ispod prirubnice a bila bi pod kutem, tako da višlja strana ide prema gumi a niža prema cilindru?
Sent from my Kućni Telefon :dontknow:
gumy:
stavi zadnji blatobran, napravi distancu ispod prirubnice i odigni sve gore i to je to
mhr-team:
--- Citat: vanjossi - 21 Veljača, 2013, 19:26:17 ---zašto ne napraviš distancu koja bi išla ispod prirubnice a bila bi pod kutem, tako da višlja strana ide prema gumi a niža prema cilindru?
Sent from my Kućni Telefon :dontknow:
--- Kraj citata ---
razumijem, ali pošto mi je prirubnica metalna, lakše mi je na njoj malo nakosit pa da bude pod kutom od 45 nego pravit taj distancer :dontknow:
--- Citat: gumy - 21 Veljača, 2013, 19:27:05 ---stavi zadnji blatobran, napravi distancu ispod prirubnice i odigni sve gore i to je to
--- Kraj citata ---
ma ne sviđa mi se kad ima blatobran ;D
a i kad bi ga stavio morao bi imati jako visoku distancu, tak da nije mi to baš ::)
Sent form my NITENDO 64
vanjossi:
nemoj fušarit :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju