Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (746/775) > >>

pitaNS:
Ovaj Tomaselli gas čini mi se da nema te pozicije za podešavanje kao Stage6..ili bar ja nisam video..?! Ipak mislim da nema...to je korisno ali verovatno i to košta pa taj Stage6 nije 30eur kao ovaj Tomaselli sa sve gumenim ručkama zajedno!

mhr-team:

--- Citat: pitaNS - 08 Veljača, 2013, 20:58:02 ---Ovaj Tomaselli gas čini mi se da nema te pozicije za podešavanje kao Stage6..ili bar ja nisam video..?! Ipak mislim da nema...to je korisno ali verovatno i to košta pa taj Stage6 nije 30eur kao ovaj Tomaselli sa sve gumenim ručkama zajedno!

--- Kraj citata ---

probaj ga rasklopit pa vidi, ko zna, možda i ima  :dontknow:
ovaj stege6 je mislim 36eura... ali kad uzmeš u obzir da dobiješ i taj kill-switch onda je to ajmo reć OK...
ja sam u paketu dobio taj gas sa ugrađenim kill-switchom, sajlu gasa, onu gumu što se nabije na gas da nebi ispao i 2 rezervne remenice po kojima se giba sajla..

Peksy:
Brate zanimalo bi me koliko si da za taj brzi gas,sendaj na pm :)) stavija bi to na sp-a :D

mhr-team:

--- Citat: Peksy - 16 Veljača, 2013, 10:01:14 ---Brate zanimalo bi me koliko si da za taj brzi gas,sendaj na pm :)) stavija bi to na sp-a :D

--- Kraj citata ---

poslo sam na pm  :icon_thumright:

inače riješio sam i kill-switch...
znači bijela sa kill-switcha ide na masu, dok crvena sa kill-switcha ide na zelenu sa bravice  :icon_thumright:
sve perfektno radi, tako da idemo dalje  :laughing7:

mhr-team:
ajmo dalje  ;D
jest da je zima, ali nisam mogao da ne odem bar 10min u garažu i nešto isprobam  ::)
karburator...

znači kako sada stoji nema šanse da će valjati,..
1) gljiva će mi stradati u roku mjesec dana ako se budem vozio...
2) bit će i na meti svim nečistim supstancama što guma pokupi...
3) iako je maximalno čvrst i sve, preblizu je gume, postoji mogućnost da ga malo odaljim, ali opet će biti vrlo, vrlo, vrlo blizu gume...

pa sam odlučio da ga zarotiram za 180° i na taj način spasim i karb i gljivu od prljavštine i kamenčića...
e sad, gljiva bi se tu kao što se i vidi nalazila jednim dijelom u kadi... pa me strah da se kosačica ne "uguši"  ;D
tj. dali će imati dovoljno zraka na ovaj način... kontam čak da napravim i usisnik koji bi dostavljao svježi zrak u kadu  :dontknow:

eto da čujem vaša mišljenja  :dontknow:
p.s. nemoj te se obazirat na ovaj položaj karba, jer budam prirubnicu malo ukosio da bude 45°  :icon_thumright:

Send from my NITENDO 64

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju