Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
mhr-team:
EVO danas bio lijep dan pa sam si dao truda da riješim taj brzi gas... :angry7:
znači skinuo ga i gledam sajlu i sve 5, povučem za bužir i ide fino, stavim ga, stegnem i opet neće :angry7:
i onda uzeo WD-a i našpricao u crijevo di klizi sajla i gore u kućištu gasa i ponovno stavio i radi ;D
s tim da na kućištu od gasa di se steže na volan imaju dva šarafa što ga drže... i onaj gornji je stegnut 100% dok je ovaj dole 90% i tako je riješen problem... :icon_thumright:
sutra javljaju da će biti lijep dan pa ću se još malo poigrat sa kadom itd :icon_thumright:
B.E.R.O.:
Kako ce se taj gas zaglaviti jednom!!!
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
Ridi77:
Ja sam ga kupio za svoj quad vozim trke sa njim i sad sam prvi u hrvatskoj ove godine..kupio sam ga u 10 mj odvozio 1 trku sa njim, gas je prejeben jer je jako kratki i to mi pase i sve..al isto ovo nevalja cim ga jace stegnes nece vracat..ja sam ga sad srednje zategnul i tu i tam mi kad ga turiram i stisnem do kraja i pustim ne vrati nek ostane..pa moras sam..dobro to meni ne smeta dok vozim trke jer si moram tak i onak sam vracat al cu sad probat kad slozimo masinu to skuzit zas ne vraca kad stegnes
mhr-team:
--- Citat: Ridi77 - 06 Veljača, 2013, 23:29:45 ---Ja sam ga kupio za svoj quad vozim trke sa njim i sad sam prvi u hrvatskoj ove godine..kupio sam ga u 10 mj odvozio 1 trku sa njim, gas je prejeben jer je jako kratki i to mi pase i sve..al isto ovo nevalja cim ga jace stegnes nece vracat..ja sam ga sad srednje zategnul i tu i tam mi kad ga turiram i stisnem do kraja i pustim ne vrati nek ostane..pa moras sam..dobro to meni ne smeta dok vozim trke jer si moram tak i onak sam vracat al cu sad probat kad slozimo masinu to skuzit zas ne vraca kad stegnes
--- Kraj citata ---
probaj kako sam ja napravio, a to je da naspeš WD-a u crijevo i vučeš malo sajlu gore dolje... i onda pošpricaj WD-om i ono kućište gore di ima ona remenica po kojoj se sajla giba... i tu još stavi i malo totmasti... i stegni gornji šaraf 100% a ovaj dolje samo dotegni i mislim da ne bi trebalo praviti probleme i uz to još pazi da ti se ručka od gasa ne dodiruje sa kućištem i ako imaš utege na volanu isto stavi podloške da se distancira od ručke...
meni je evo uspjelo i sad ga i vraća i sve 5 radi :icon_thumright:
--- Citat: B.E.R.O. - 06 Veljača, 2013, 23:26:28 ---Kako ce se taj gas zaglaviti jednom!!!
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
:laughing4: neće da može više... sad je iz gas iz jedne sajle, nema više onaj kao razdjelnik pa da iz njega idu dvije sajle, već drito sa ručice u karb i to je to...
pitaNS:
Ja sam skoro montirao Tomaselli brzi gas, sve lepo glatko fercera...sa pola odvrnutog gasa dižem klipić do kraja u 21mm karburatoru, ne moraš uvrtati zglob..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju