Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (735/775) > >>

Reponja:
Uf, stvarno lijepo napraduje kosačica, ajde baš dobro da si napravio jedan post sa trenutnim stanjem, napokon
se vidi u svoj svojoj veličini! Ne znam samo zašto drugi ne komentiraju, meni je ova fotka definitivno najjača!

http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/25346166.jpg

mhr-team:
i onda kažu ja spamam  ;D
pa dobro kako se samo boga ne bojite  :angry7:

bero ti si mućki provokator, servisiraš žene admina i moderatora pa ti progledaju kroz prste u projektu, a meni mući iza leđa pa temu u chat  :laughing7:

a za titulu  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

--- Citat: Reponja - 14 Siječanj, 2013, 22:40:46 ---Uf, stvarno lijepo napraduje kosačica, ajde baš dobro da si napravio jedan post sa trenutnim stanjem, napokon
se vidi u svoj svojoj veličini! Ne znam samo zašto drugi ne komentiraju, meni je ova fotka definitivno najjača!

http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/25346166.jpg

--- Kraj citata ---

napravio sam samo me jebe upload slika  :confused5:

--- Citat: nodius - 14 Siječanj, 2013, 18:54:06 ---izgleda da njemu trebaju donacije :laughing9: :laughing9: :laughing7:

--- Kraj citata ---

:laughing7:

Reponja:

--- Citat: mhr-team - 14 Siječanj, 2013, 22:43:27 ---napravio sam samo me jebe upload slika  :confused5:

--- Kraj citata ---

... I onda je lovac upucao svisca koji je lagao ...

Hepi end je kad se gulašu pridružio i Bambi.  :klopa:

Pulss:

--- Citat: mhr-team - 14 Siječanj, 2013, 22:43:27 ---bero ti si mućki provokator, servisiraš žene admina i moderatora pa ti progledaju kroz prste u projektu, a meni mući iza leđa pa temu u chat  :laughing7:

--- Kraj citata ---
:laughing6:  :laughing6: oooo suze su mi dosle hahahaha

Anto samo polako, ako smos e strpili dosad mozemo jos malo  :toothy3:

Kriza je ucinila svoje

mhr-team:
pa nemojte ljudi... nije fer... pa bit će slike i sve... trenutno stanje itd... čim se slike uploaduju stavljam  :dontknow:

--- Citat: Pulss - 14 Siječanj, 2013, 22:54:12 ---
--- Citat: mhr-team - 14 Siječanj, 2013, 22:43:27 ---bero ti si mućki provokator, servisiraš žene admina i moderatora pa ti progledaju kroz prste u projektu, a meni mući iza leđa pa temu u chat  :laughing7:

--- Kraj citata ---
:laughing6:  :laughing6: oooo suze su mi dosle hahahaha

Anto samo polako, ako smos e strpili dosad mozemo jos malo  :toothy3:

Kriza je ucinila svoje

--- Kraj citata ---

evo napokon razumnog čoveka... brate bog ti dao zdravlja ne tebe i tvoju familiju  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju