Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
Reponja:
Uf, stvarno lijepo napraduje kosačica, ajde baš dobro da si napravio jedan post sa trenutnim stanjem, napokon
se vidi u svoj svojoj veličini! Ne znam samo zašto drugi ne komentiraju, meni je ova fotka definitivno najjača!
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/25346166.jpg
mhr-team:
i onda kažu ja spamam ;D
pa dobro kako se samo boga ne bojite :angry7:
bero ti si mućki provokator, servisiraš žene admina i moderatora pa ti progledaju kroz prste u projektu, a meni mući iza leđa pa temu u chat :laughing7:
a za titulu :notworthy: :notworthy: :notworthy:
--- Citat: Reponja - 14 Siječanj, 2013, 22:40:46 ---Uf, stvarno lijepo napraduje kosačica, ajde baš dobro da si napravio jedan post sa trenutnim stanjem, napokon
se vidi u svoj svojoj veličini! Ne znam samo zašto drugi ne komentiraju, meni je ova fotka definitivno najjača!
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/25346166.jpg
--- Kraj citata ---
napravio sam samo me jebe upload slika :confused5:
--- Citat: nodius - 14 Siječanj, 2013, 18:54:06 ---izgleda da njemu trebaju donacije :laughing9: :laughing9: :laughing7:
--- Kraj citata ---
:laughing7:
Reponja:
--- Citat: mhr-team - 14 Siječanj, 2013, 22:43:27 ---napravio sam samo me jebe upload slika :confused5:
--- Kraj citata ---
... I onda je lovac upucao svisca koji je lagao ...
Hepi end je kad se gulašu pridružio i Bambi. :klopa:
Pulss:
--- Citat: mhr-team - 14 Siječanj, 2013, 22:43:27 ---bero ti si mućki provokator, servisiraš žene admina i moderatora pa ti progledaju kroz prste u projektu, a meni mući iza leđa pa temu u chat :laughing7:
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: oooo suze su mi dosle hahahaha
Anto samo polako, ako smos e strpili dosad mozemo jos malo :toothy3:
Kriza je ucinila svoje
mhr-team:
pa nemojte ljudi... nije fer... pa bit će slike i sve... trenutno stanje itd... čim se slike uploaduju stavljam :dontknow:
--- Citat: Pulss - 14 Siječanj, 2013, 22:54:12 ---
--- Citat: mhr-team - 14 Siječanj, 2013, 22:43:27 ---bero ti si mućki provokator, servisiraš žene admina i moderatora pa ti progledaju kroz prste u projektu, a meni mući iza leđa pa temu u chat :laughing7:
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: oooo suze su mi dosle hahahaha
Anto samo polako, ako smos e strpili dosad mozemo jos malo :toothy3:
Kriza je ucinila svoje
--- Kraj citata ---
evo napokon razumnog čoveka... brate bog ti dao zdravlja ne tebe i tvoju familiju ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju