Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (730/775) > >>

Drnda:

--- Citat: Josip - 23 Studeni, 2012, 17:21:42 ---
--- Citat: mhr-team - 20 Studeni, 2012, 22:14:39 ---ma ima svega, recimo sat tek počinje on mene pita jel može na wc, pa dobro gdje si bio pod odmorom??? NE MOŽE!!
e pa dalo bi se dogovoriti, tema bi bila recimo poliranje DIJEL-a od aluminija, recimo deklo, felge  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

nego kad smo kod DIJEL-a, oces ti nama konacno objelodanit onaj DIJEL koji je prmijeran i unikatan u hrvata, koji si spominja 20-ak stranica prije kad si sve rasprodava  :toothy3:

--- Kraj citata ---

novcanica od 1000 kn  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

mhr-team:
fala na podršci rođaci...
što se tiče kosačice tu nema stajanja, čekam sat za temperaturu i stavlja se HE mašina,... ali eto, kinezi me sjebali i sad se oduži to na bit će 3mj  :angry7:

nodius:
imal ista od ovog rodjo?? hahahaah :headbang:

mhr-team:
ima to da više ne radim u školi...  :-[
bio natječaj i javio se neki koji je već radio 20-30 godina u školi i ja izvisio, jer on kao ima prednost... tak da što se tiče nekih dodatnih planova koje sam imao propadaju svi u vodu (za sada)...

a što se tiče kosačice, sve imam, čekam samo malo da otopli jer u garaži nemam grijanje tak da bi se smrzo ko eskim  :toothy3:
sad riješavam neke sitnice, mašina je sklopljena, čeka samo da se stavi gore i to je to...

B.E.R.O.:
Anto moj,pa gdje ti temu premjeste,hahahahahahaaaa.....  ;D

Ja je trazim a nemogu je naci!!!
 :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju