Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
Drnda:
da ja tako pojedinacno postove pisem za svaki DIJEL kako stigne, napunio bih sam nekih 50ak stranica :toothy12: :toothy12: :toothy12:
EdoSP:
de,ti profesor :o ja mislio ti si 8c :icon_biggrin:
MarinM:
E da je meni bio takav profesor, najbolje da dodjes tu u Rijeku u srednju za elektrotehniku i racunalstvo.. ja mislim da ce sad trebat jedan profesor jer je ovaj iz inf jako bolestan :(
mhr-team:
da,da,da,, pa eto, 26.2 ću imat 25 godina, leti vrijeme, a kad sam počeo kosačicu radit imao sam oko 20 ;D
što reći, idu godine....
evo sutrašnja tema za 8 raz mi je pasivni i aktivni elektronički elementi, odma mogu počet o kosačici i o tome kako serijsko paljenje ima zavojnicu na rotoru dok kod innenrotora nema :laughing7:
--- Citat: MarinM - 19 Studeni, 2012, 22:39:03 ---E da je meni bio takav profesor, najbolje da dodjes tu u Rijeku u srednju za elektrotehniku i racunalstvo.. ja mislim da ce sad trebat jedan profesor jer je ovaj iz inf jako bolestan :(
--- Kraj citata ---
ma joj više mi se tehnički sviđa, al et... nesmiješ biti predobar današnjoj djeci, lako bace vodu na svoj mlin i onda si gotov...
MarinM:
Drmaj ih,mi na satu fizike nesmijemo pogledat jedan drugog u klupi, a na iizletimia profesor zajebant i sve... Neka neka! :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju