Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (71/775) > >>

mhr-team:
hvala momci  :notworthy:

kale slobodno kad budeš u županji javi se pa naiđi na piće, skut će nadam se biti sklopljen ovo ljeto  ;D

CoK: mislim da ću ga farbati u imitaciju karbona, jer skuter je kompletan crni, felge su zlatne, a blokove mislim isto u imitaciju karbona ofarbat... jbg da sam felge kromirao ostavio bih kako je, ali ja sam išao na ovu varijantu da felge budu zlatne i tako je kako je... a da volan farbam u zlatno to mi nekako, neznam  :icon_scratch:

BoLT3K:

--- Citat: mhr-team - 27 Svibanj, 2010, 19:55:45 ---hvala momci  :notworthy:

kale slobodno kad budeš u županji javi se pa naiđi na piće, skut će nadam se biti sklopljen ovo ljeto  ;D

CoK: mislim da ću ga farbati u imitaciju karbona, jer skuter je kompletan crni, felge su zlatne, a blokove mislim isto u imitaciju karbona ofarbat... jbg da sam felge kromirao ostavio bih kako je, ali ja sam išao na ovu varijantu da felge budu zlatne i tako je kako je... a da volan farbam u zlatno to mi nekako, neznam  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Da,da, i termogrupu i usis od Mita, i innerrotor od Minarelli-a.  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
I sam znas da nevalja skuter, nemam ti ja sta pricati.  :icon_tongue:

igor.sb:

--- Citat: gokiSP - 27 Svibanj, 2010, 18:46:23 ---Jedino što ne valja su zadnja klješta. ;)

--- Kraj citata ---

e da lol

krenula su od tebe, eno ih kod gamija u oglasu

tupava kljesta ubi boze (mozda ovo i nisam trebo napisat, al dobro)

cok  :thebirdman:

gokiSP:

--- Citat: igor.sb - 27 Svibanj, 2010, 20:48:30 ---e da lol

krenula su od tebe, eno ih kod gamija u oglasu

tupava kljesta ubi boze (mozda ovo i nisam trebo napisat, al dobro)

cok  :thebirdman:

--- Kraj citata ---

Krenula su od piceka  :toothy12: Klješta ko klješta, samo nisu za sp felgu  :happy8:

kale_malossi:

--- Citat: mhr-team - 27 Svibanj, 2010, 19:55:45 ---hvala momci  :notworthy:

ja sam inace iz istre ali ako budem nekim cudom iso u zupanju ..moram doc vidjet tu zvijerku..=)
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju