Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (59/775) > >>

aeroxtuning:
prijatelju,savrsenstvo  :icon_thumright: reci mi koji ce setup biti jer bi steta bilo da ovakva zvijerka vozi na base-u kao moja  :laughing7:

mhr-team:

--- Citat: zac183 - 27 Kolovoz, 2009, 13:14:30 ---Evo sad sam sat vremena čito sve poredu, svaka čast prejebene su plastike.....i nadam se da češ ga složit što prije da vidimo slike sastavljenog motora.... care samo naprjed...... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

drago mi je care da si malo bolje pogledao kompletan projekt i šta se sve i kako radilo,... nadam se da si se sad bar malo uvjerio da ona ponuda od 2000€ je čisto da pokriješ troškove i malo svoga rada... a radilo je se uffffffffff.... sad se čeka jedan dobar devizni špric ;D pa da projekt privedem kraju...
jbg skupi djelovi, za drag volan sa lulicom, ručicama kočnica, utezima trreba oko 1000kn... valja nešto skupit pa to riješit, pa onda stavit piaggio mašinu, za početak vjerojatno serijala malo naturpijana, poslje šta bude, ovisno kako budem stajao s novcima...
al jedno je sigurno, predaje i prodaje nema  ;D

i da, svi koji prolaze kroz žu slobodno se mogu javit na 098/969-32-38 naić, pogledat malo, popit piće i tak... bar dok sam u žu  :icon_thumright: naravno koga zanima....

mhr-team:
neznam prijatelju koji će setup bit, mota mi se više njih po glavi, ugl. TPR ili polini evo 2 ili 3, e sad neznam ni sam,... istina je da ja sa skutom pravim oko 2000-3000km godišnje,  a sada ću praviti i malo manje pošto imam još jedan skut, tako da bi sa ovim kad ga sklopim pravio max 2000km godišnje, a s tom kilometražom može proći i high end, e sad...
nekako mislim da je TPR najisplativiji kad uzmeš uloženo/dobijeno...

p.s. zar ti ne stavljaš bigbore?

zac183:
Ma stavi hig end ...polini evo 2 bi ja stavio ....ma jebeš 2000e kad si tolko uložil truda i novci....štaeta da na tak jebačkom skutu ne bude hig end.....

Bidalot_C30:
daj slozi tog pežoa vise da ga mogu staviti za pozadinu :toothy12: nego svaka cast,najlipsi pežo u hr,mozda i dalje :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju