Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
PROOF:
isusati :)
a ja mislio da je hrga malo nizi :)
os_1992:
--- Citat: mhr-team - 22 Kolovoz, 2009, 21:03:27 ---ma hrga je bomba i po.... kad nas je brzzzi vozio hrga sjedio iza u sredini a ja i neer sa strane, obadva smo se napalili na njegove butine, aaaaaaaaa :love7: na jednoj slici nam je čak iskazao i snagu mišice svoje... al odlučio se za neera, neznam zašto :dontknow: ;D
čak smo bili i u plodinama ;D
--- Kraj citata ---
im love plodine and free airwaves :headbang: :headbang: :toothy12:
mhr-team:
--- Citat: neer - 22 Kolovoz, 2009, 21:06:33 ---care naš prvi šoping hahahahah
proof - 2 metra cistog seksipila
--- Kraj citata ---
extra šoping ;D išlo nas 5 po kutiju cigara, da nebi teta na kasi rekla da neer nema 18 god ;D
usput smo obavili i dobar posao u plodinama :laughing7:
neer:
jole sladoledar niste vi jos culi sagu o joletovim nepodopštinama..znate da je jole (os-1992) glavni distributer za ledo sladolede u visnjevcu tu pricu ce samo odredjeni znat hahhaha....jožica jožica žvakice si zamariso...
os_1992:
--- Citat: neer - 22 Kolovoz, 2009, 21:18:38 ---jole sladoledar niste vi jos culi sagu o joletovim nepodopštinama..znate da je jole (os-1992) glavni distributer za ledo sladolede u visnjevcu tu pricu ce samo odredjeni znat hahhaha....jožica jožica žvakice si zamariso...
--- Kraj citata ---
ee krivo optuzivanje ;D gancy nemoras svima govorit za to da ja proizvodim ledo sladolede :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju