Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
Drnda:
star evo ia ja uzeo zlatnu, peugeot edx je boja, te mat crnu...mat je 3 dcl 90 kn, a ova zlatna je 4 dcl 70.. ali kada mi je poceo nabrajati sto sve treba... od primara, sekundara i ostalih shitova... zavrtilo mi se u glavi.. dosao po 7 dcl boje, a ono me racun svega izasao 600 kn... :laughing7:
dino gp1:
mhr-team :icon_thumright:, sve od felgi pa do plastika odlično izgleda :)
mhr-team:
to ti je to drnda, inače farbanje se naizgled čini jeftino jer ljudi misle kupiš boju i to je to,... a ono tebi na recimo ako uzimaš neku srednje kvalitetnu boju koju platiš npr 300kn treba još 400-500kn za nitro, lak, filer, git, brusne papire i ostale sitnice... znam da je mene blizu 100e (bez boje) izašlo sve dok sam pripremio maske za bojanje, jest sad da sam ja morao kupovati i smolu i tako neke sitnice jer sam prerađivao, al opet skupo je... al samo da se isplati...
Drnda:
da.. kada je poceo slagati one kantice sa svime muka mi bila.. jos najjeftinija boja ispala... a lik mi kaze sada da nisam nista osim boje trebao uzimati... da bi mi on sve to sa svojim uradio....
mhr-team:
evo maske ofarbane ;D
za danas samo jedna slika, sutra stavim ostale za one koji ih neće imati priliku sutra premijerno vidjeti uživo ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju