Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
Drnda:
bricks tebe bi trebalo bannati zbog nepostivanja/necitanja pravila... ne quotaju se slike....
VoRdA_NRG_MC3:
bkt koje perverzije.. ma morat cu doci da vidim, pripremi jedno (2,3,4) hladnog..
a mogao si otvorit temu u "susreti,putovanja i putopisi" da je kod vas motorijada jer dosta njih nezna, pa da se okupimo sto vise..(sry na off-u).. :icon_thumright:
VoRdA_NRG_MC3:
a koji sam ja konj.. nisam ni vidio da je Lazo otvorio temu..jbg... sry al opet off :laughing7:
BRICKS:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Kolovoz, 2009, 18:41:37 ---bricks tebe bi trebalo bannati zbog nepostivanja/necitanja pravila... ne quotaju se slike....
--- Kraj citata ---
zas ti nisi mod??????
mhr-team:
najprije, veliko hvala dečki na pohvalama :notworthy: nadam se eto da ću se sa nekima od vas i osobno upoznat :icon_thumright:
sad kako će te vi mene prepoznat neznam :dontknow: ;D jer neću ići sa skutom tamo....
sad da odg na pitanja ;D
aeroxtuning: kao prvo nadam se da i ti dolaziš u žu ;D ašto se tiče boje, u zlatnu će ići još mrežice ove na 7-icama u rešetka na undertailu, a sve ostale maske u crnu metalick (obsidian black)...
drnda-1: ti isto znaš di je županja, pa navrati ;D a broj boje ti pošaljem sutra, pošto sad nemam kod sebe :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju