Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
Drnda:
sestar u ruke pa ocrtaj,... zalijepi pa sa iglom okruzis i ona ti zareze.. eto to mene ceka isto za koji dan a ovo mi je prvo palo na pamet sada...
mhr-team:
drnda: sve mi se čini da ću odustat od farbanja ruba, nemogu više, nemam volje...
proof: tu masku treba danas preć sa vodobrusnim i sutra farbat, inače tu je krivo napisano, trebalo je pisat kako će izgledat a ne kako izgleda, al to sam se sjebbo kad sam stavljao nove slike, pošto sam stare upload-ovo preko servera koji je propao a s njim i slike...
ako mi se bude dalo poslikam danas kad je bačen filer...
VoRdA_NRG_MC3:
e lega aj ti sastavi motor do subote jer ja dolazim u županju na moto susret pa da ga vidim uzivo.. :icon_thumright:
mhr-team:
bi ja care rado, samo nemogu, mislim nisu postizali svi djelovi... ali svakako svi možete doći pogledat maske kod mene kući... :icon_thumright:
danas stavim slike od felgi i par slika što je filer nanesen...
mhr-team:
evo, ostale maske mi se nije dalo slikavat, a familije mi moje ni uploadovat :laughing7:
inače felge puno, puno bolje izgledaju uživo, ovdje na slici je malo tamno... a ova crna maska je pofarbana samo za probu, danas ću je pobrusit pa ponovo ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju