Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (42/775) > >>

mhr-team:
hmmm...
dali ima na netu za kupiti neki kao adapter il tako nešto?

mhr-team:
nastavio sam radit, već 5-6 dana se žestoko radi... piaggio mašina uskoro dolazi, nosač je na preradi kod haca, rox vilica također...

trenutno završavam neke maske, zadnji kraj je još malo nabildan i ufffffff  ;D   :frajer: al slike ne dam do sutra ujutro  :laughing7: ugl po meni je brutala  :binkybaby:

prednja maska je pogitana kako spada...

trebam još kod vulkanizera otić da mi skine gume sa rox felgi pa da mogu to malo pošmirglat i farbat...

Ž I V I L I  :icon_thumright:

ichko:
 :notworthy: :notworthy: :notworthy:
aeeeeee , ajde sa srecom , svaki put taman zapnes, pa zakocis naglo :D , sad ne odustaj, skroz do kraja .... Daj neke slicice sa radova  :headbang:

rYu:
moje misljenje iskreno skuter je
je*benica
moj prjedlog ti je da ga fabras u bijelo sa crvenim mrezicama :D

mhr-team:
ma ja uvijek zapnem kad dođe ono najgušće  :icon_biggrin:
rYu farbu mi ne spominji :jerk: ubio sam se dok  nisam odlučio u koju kombinaciju da ide, na kraju je bila anketa i odlučeno je da ide u crno zlatnu  :notworthy: http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=20688.0

evo slike što sam obećao, ima još malo problema oko stavljanja ove rešetke, jer moram sjeć nosače spojlera i onda ih ponovno zavarit al pod drugim kutem...
kad to napravim onda ide git (smola i vlakna) i poslje obični "fini" git, nakon toga špric git i boja....
sad trenutno se šmirglaju još neke maske i polako pripremaju za farbanje...

pozdrav svima iz podruma u kojem je ugodnih 24°c, eto ako neko hoće nek navrati da pravi društvo, popije kojegh pifkana i pošmirgla bočne maske sa 320 i 500 ;D

ode sad uz pjesmu, arbeit arbeit, samo arbeit  :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju