Ostalo > Chat house

K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...

<< < (39/775) > >>

mhr-team:
ide paioli od aeroxa :icon_thumright: mislim da je nju najlakše pripasat, a i super je vilica

neer:

--- Citat: mhr-team - 22 Siječanj, 2009, 21:10:10 ---ide paioli od aeroxa :icon_thumright: mislim da je nju najlakše pripasat, a i super je vilica

--- Kraj citata ---
to je supika ta vila je cisti pogodak..paioli od eroxa,marzochi od sr-a i od vxr-a su strane vilice.ja opcenito volim paioli vilice..bit ce to krasno a kakve felge idu gore  :icon_scratch:

mhr-team:
ja isto volim paioli vilice, na zato sto ce u mene bit vec opcenito, jako cijenim paioli proizvode, imam jedan njihov zadnji amortizer (koji prodajem) i stvarno je extra...
felge idu orginal od roxa, prednja i zadnja... neznam dal si vidio al od deky prodaje aeroxa u djelove, pa sam od njega kupio sve, mašinu, felge, vilicu, kočnice, instalacije, hehe više od pola motora :icon_thumright:  i da felge ce najvjerojatnije ic na kromiranje, sam ako mi cijena kromiranja bude prihvatljiva :icon_scratch: ima u mene frend od sp180 vilicu za prodat, pa ako kome treba :icon_scratch:

Lazo:
ma bit će najljepši u hr.......maske sam i mislio na ljeto al to bi bile neke dvije, najvjerovatnije ispod sica one što su kod mene crne  8)

mhr-team:
šta bi urezivali 8) broj neki il? biraj 5 ili 9, samo su oni ostali od neparnih... fleka hoce 1, mira ima 3, ja imam 7, još 5 i 9  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju