Ostalo > Chat house
K O S A Č I C A - Mes Que Un Scooter - CHAT house b'kte...
mhr-team:
ma hvala bratu opet, jbg, bar da malo vidimo sta i kako...
bit ce tu malo magijeeeeeeee, malo kemijeeeeeeeee, jedan seeeeeeleeeeeen, uvjek djelujeeeeeeeeeeeeeeee, hehe :headbang:
neer:
sve se bojim da ce hrga ici na onaj princip dva drzaca za masinu dva selena u tim drzacima.super vidjet cemo kad se masina iskrivi najbolji nacin je nabaviti nosac masine kao i kod aeroxa i kemijat. uvijek se nadje neka rama jeftina bez papira...ili eto hrga mozda ima od formule :dontknow:
mhr-team:
prico sam sa hacom, nije uopce problem, jedino sto nosac mora bit extra kvalitetno napravljen i to je u biti sve...
giannelli:
meni je frend na sf dvicu stavio masinu od slider minareli, uz malo posla se dalo napravit, jest da je on malo fuser tip, al evo kod njega jos uvijek drzi, tak da kad se uredno napravi valja.
mhr-team:
--- Citat: gianelli - 12 Siječanj, 2009, 23:14:29 ---meni je frend na sf dvicu stavio masinu od slider minareli, uz malo posla se dalo napravit, jest da je on malo fuser tip, al evo kod njega jos uvijek drzi, tak da kad se uredno napravi valja.
--- Kraj citata ---
super, ako imas kakvih slika nosaca stavi? i de mi reci kako se ponaša skut, mislim na to dali ima vibracija, dali ide ravno kad se puste ruke i tak...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju