Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner 2 dio
zoki_24:
nije mi serijska primar malossi mi je,a serijsku sam proda vec...
zoki_24:
Imam mali problem,u voznji mi se desilo da mi se svijetlo prednje ugasilo,a zadnje mi zmirka kao da kocim,u cemu je problem,mozda regler ili napajanje struje slabo?
Pera Gilera:
Pa gledaj, naravno da je struja problem, jer kako mislis da ,,pojis" varnicom cilindar koji se vrti u 13000+ sa fabrickom strujom? Ako dodje do zakasnjenja sa varnicom i klip sabije gorivo i vazduh i varnica ne opali docice do velike detonacije. Ne znam tacni broj obrtaja na koji je limitiran taj CDI ducati ali je sigurno da nemoze da isprati 14 hiljada i to je test sa Mk1 cilindrom koji isporucuje oko 15-17hp, dok novi isporucuje lagano 18-19hp naravno uz dobro stelovanje. Nemoj da se sprdas sa smesom usteluj motor lepo jer jer moze lagano da zakuca. Uslikaj svecicu da vidim boju?
Drnda:
Pera de oladi, svijetla se napajaju odvojeno od ostatka, i nemaju veze sa neispravnom iskrom, tako da su vjerojatno namotaji uzrok...
a to za 13 ili 14 tisuca okretaja , neznam koliko je preporuceno za taj kit, tj sa kojim spuhom i svime izvlacis max, ali to mi je previse za midrace kit.. uglavnom navedeni okretaji su prije za inenrotor, nego za serijsko...
Pera Gilera:
Drnda ne vidim gde sam ja u mom postu naveo svetla? Ako mozes da mi citiras ja ne vidim nigde... Ovaj mid race cilindar se vrti 13000+ to ti iz iskustva kazem...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju