Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner 2 dio

<< < (42/67) > >>

zoki_24:
Puls nije da me boli k.....kao prvo u neku ruku mo je zao sto ga prodajem a novaca sam utukao u njega i sam vise ne znam i znam da se ne isplati prodavat jer tesko ljudi mogu dat toliko novaca za njega,a razlog prodaje je ne mogu se sa zenom vozit na njemu nije to za nas,zato gledam maxi skuter uzet ovo ljeto ako ga prodam neszo tipa tmax ili xmax da mogu ic na duze relacije

ajlavsrku:

--- Citat: zoki_24 - 01 Lipanj, 2014, 13:48:19 ---Puls nije da me boli k.....kao prvo u neku ruku mo je zao sto ga prodajem a novaca sam utukao u njega i sam vise ne znam i znam da se ne isplati prodavat jer tesko ljudi mogu dat toliko novaca za njega,a razlog prodaje je ne mogu se sa zenom vozit na njemu nije to za nas,zato gledam maxi skuter uzet ovo ljeto ako ga prodam neszo tipa tmax ili xmax da mogu ic na duze relacije

--- Kraj citata ---

a kad si vec utuka puste novce steta je da ga prodajes uopće to ti mi želimo reć,a to za ženu svaćam al opet to si zna da ce tako bit da to nije krstarica da mozes sa njom tour of balkan and ostala pi*da materina tako da neznan kako nisi na to bia pomislia,ovo je skuter za tvoj gušt,za onaj osjećaj kad sve sklopiš i vidiš da štima sve,na koji ces tu i tamo sist ulit pun tank i brojat kilometre po gradu dok uzivas,a pare neces nikad vratit jer gledajuc realno nek tvornicki vridi 7 iljada kn turpija vridi amo reć 11 a ulozija si toliko para,al to je tuning,igra bez granica koja nas drži ovamo na ovome forumu,jer volimo pricat o takvim stvarima i radit od svojih pila sve bolje i bolje,zato bolje se strpi i skupljaj za neki maxi skuter a ovaj ostavi za svoj gušt jer neisplati se,bar po meni...

ricardo98:
+sta nijedan maxi skuter nemoze pruzit osjecaj kad prodjes ulicom a svi te salju u pm

da si ga sam slaga nebi ga tako lako prodava...2000 eura neces dobit nikad...neki tuner ko vozi takve turpije ce radje ulozis I sam napravit nesto...ovo moze samo  neki mulac uzet, ali vjerojatno nema para
sritno s prodajom  :icon_thumright:

ajlavsrku:

--- Citat: ricardo98 - 01 Lipanj, 2014, 14:08:57 ---+sta nijedan maxi skuter nemoze pruzit osjecaj kad prodjes ulicom a svi te salju u pm

:icon_thumright: ;D
--- Kraj citata ---

Josip-98:
triba si odma uzet tmaxa kad vec imas zenu i sve to nisi nekakvo dite od 15 16 pa slagat da se svi okrecu al eto nemos vratit vrime unazad

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju