Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner 2 dio

<< < (32/67) > >>

Josip-98:
jeje ni meni se ne svida ova prednja plastika cak bi rade ostavia onu serijsku
A zasto se stavlja vxr-ov volan to mi nije jasno

n0n4m3:

--- Citat: Josip-98 - 24 Travanj, 2014, 22:39:32 ---jeje ni meni se ne svida ova prednja plastika cak bi rade ostavia onu serijsku
A zasto se stavlja vxr-ov volan to mi nije jasno

--- Kraj citata ---

ima maticu za stegnit uteg .. inace je skroz isti kao i na 50ti

bolja mi je bila cila mat crna , nekako mi se ne uklapaju ove dvi sjajne crne plastike

a za felge svaka čast .. nigdi nisam naša u nas uzet ral 1026 .. na kraju sam fluo sprejem pitura svoj ice-a  :happy3:

zoki_24:
Ni meni ova bcd plastika nije bas legla ali sta je tu je,jos nabavit retrovizore i klijesta  za na ljeto,svak a svoj ukus ali meni je bolje sa crnik plastikama nego hrapave kako su bile prije,uvik se nadje koka sitnica za kupit tu i tamo,vozat do subotw i onda u 8mj dalje malo ubacit para u njega

zoki_24:
Vxr volan sam stavia radia utega eto zato

Matija97:
Lijep raner,jedan od boljih na forumu  :headbang: jedino kad si ulupo vec tolko love u sve mogao si barem ove rucice kocnica ako nista drugo plastificirat u crno a ne da se ljuste ovako,makar ja bi kupio recimo neke druge tipa onih s6 stelajucih,to bi mu sjelo ko budali samar  :icon_thumright: i ajde bas ako ces ga slagat jos dalje mozda vxr vilicu,a sto se volana tice,da ti se dalo zajebavat mogao si kupi 2 krune u ducanu s dijelovima za bicikle koja ide u vilicu i drzi lulicu stegnutom,tako sam ja rijesio to na svom skuteru,doduse ja nisam nasao neke manje pa sam morao malo kratit ona "pera" na kruni ali doslovno pol sata posla  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju