Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner 2 dio
zoki_24:
imam mali vizir za runnera jel mogu njega bojat?jer mi je cijeli isfucan pa mi je bojao u crno pa ne znam jel je neka plastika jel se moze piturati kao plastike,sto vi mislite?
zoki_24:
evo bas sam skinuo jutros sve plastike s runnera da mogu uzet ove hrapave koje su mi ostale jos piturati u crno,pa se nadam da ce u srijedu biti opet sklopljen i na cesti,sutra cu to odnijeti da se pripreme i da se vec pituraju u komori
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
ajlavsrku:
--- Citat: zoki_24 - 21 Travanj, 2014, 09:32:22 ---imam mali vizir za runnera jel mogu njega bojat?jer mi je cijeli isfucan pa mi je bojao u crno pa ne znam jel je neka plastika jel se moze piturati kao plastike,sto vi mislite?
--- Kraj citata ---
može se piturat bez problema,pituravali su meni frendovi davnih dana još svakakve kombinacije i pituravalo se ko i svaka druga plastika
zoki_24:
evo upravo uzeo od vxr volan i auspuh tvornicki koji ce mi trebat za registraciju u 8mj sada je sve rijeseno sutra cemo montirat i plastike odnit da se pituravaju
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
zoki_24:
jutros sam bas odnia plastike ostale za pituravanje i u cetvrtak je gotovo i onda to sve sastavit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju